Lifestyle

Heti horoszkóp, 2023.01.23. - 2023.01.29.: Az Ikrek lesz a hét mázlistája.

Váratlan, de örömteli események sorozata történnek a Nyilassal. Heti horoszkóp.

III.21. - IVI.20.

Kos

A héten úgy érezheted, hogy egy végeláthatatlan rohanássá vált az életed. A munkahelyeden és a családi életedben egyaránt a legjelentéktelenebb ügyekben is tőled várják az útmutatást és a megoldást. Ezért most a családban és a párkapcsolatodban is feszültebbé válhat a légkör. Hétköznapi kis nézeteltérések adódhatnak, ezért most nagyon sok múlhat a jó kommunikáción és a másikra való odafigyelésen!


IV.21. - V.20.

Bika

Nehéz lesz kivédened a héten az utadba kerülő akadályokat. A csillagok nem igazán kényeztetnek el túl sok lehetőséggel. Talán ennek oka abban keresendő, hogy nagyratörő ambícióid türelmetlenné tesznek téged. Próbáld meg egy kicsit visszafogni magad. Előfordulhat, hogy csak arra van szükség, hogy egy kis időre elengedd az elvárásaidat. A magánéleted most sokkal több örömöt tartogat, vedd észre ezeket a pillanatokat!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A munkádban és az anyagi helyzetedben sikert sikerre halmozhatsz. Még az is könnyen előfordulhat, hogy te leszel az a személy, akit a főnököd a bizalmába fogad. Ebben a kiváltságos helyzetben akár több mindent is megengedhetsz magadnak. Az biztos, hogy olyan ajtók nyílhatnak meg előtted, amelyet eddig remélni sem mertél. Ráadásul a magánéletedben is úgy alakulnak a dolgok, hogy örömödben fülig ér a szád.

VI.22. - VII.22

Rák

A héten a kommunikáción van a hangsúly, szinte nincs olyan dolog, amelyet ne tudnál megbeszélni és elintézni. Sorra aratod le a babérokat, de ennek ellenére a pénzügyeid mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnéd. Talán türelmesebbnek kellene lenned, és ne legyél telhetetlen!Próbálj inkább ráhangolódni a párodra, mert nagyon elveszettnek érzi magát. Igazán megérdemli a törődést, bármennyi dolgod is van!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Annyi munkád lesz a napokban, hogy segítségre lehet szükséged, vagy esetleg neked kell átvállalnod valamennyit a többiek munkájából. A legjobb, ha közösen, csapatmunkában oldjátok meg a feladatokat! A kreativitásod hozzásegíthet a gördülékenyebb munkavégzéshez, bár nincs túl sok kedved az unalmas feladatokhoz. A magánéletedben nagyobb odafigyelésre vágysz, de egyelőre nem tudod, miképpen adhatnád ezt a párod tudomására.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Mozgalmas hét elé nézel, de a kemény munkáért bőségesen kárpótolnak majd a megnövekedett bevételek. A hét közepén fennáll annak a veszélye, hogy elhanyagolod a szeretteidet a sok munka miatt. Párod nagyon megharagudhat rád, és akár ennek komolyabb következményei is lehetnek, mint gondolnád. Ennek ellenére úgy érzed, hogy a most jelentkező lehetőségek túl jók ahhoz, hogy csak úgy elmenj mellettük!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Minden fontos elintéznivalót próbálj meg a hét elejére időzíteni, mert a hét második felében feszültségterhes napoknak nézel elébe. Most próbálj meg minden idegszáladdal a munkádra koncentrálni, mert hosszútávú hatásai lehetnek a most vétett hibáknak. Ez a stresszes időszak igencsak megviseli az egészségedet, ezért nem ártana odafigyelned a táplálkozásodra és a megfelelő mennyiségű pihenésre, hogy nagyobb baj nélkül átvészeld ezt a hetet


X.24. - XI.22.

Skorpió

A hét remekül alakul számodra, feladataid nagy részét sikerül befejezned, így nem kell komolyabb kudarcoktól tartanod. Sőt a hét közepén olyan információk birtokába juthatsz, amelyet a magad javára tudsz fordítani. Ha a most adódó lehetőségeknek csupán a felét valósítod meg, akkor is bőven túl teljesíted a héttel szembeni elvárásaidat. Népszerű leszel, és sokan keresik a társaságodat. Megérdemled, keményen megdolgoztál ezért!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Váratlan, de pozitív, örömteli események zajlanak körülötted a héten. A legjobb, amit tehetsz, egyszerűen csak hagyd, hogy a dolgok megtörténjenek. Bátran sodródj az árral, hidd el nem fogod megbánni. A görcsös akarás és ragaszkodás viszont letéríthet az utadról. Hidd ,el pont ott fogsz kikötni, ahol számodra minden körülmény a lehető legkedvezőbb!


XII.22. - I.20.

Bak

Ha úgy érzed, hogy már régóta küzdesz egy ötlet megvalósításáárt, akkor figyelj jól a hét közepén, mert egy felismerésnek köszönhetően elérhető közelségbe kerülhet a megoldás. A szokottnál kissé önzőbb hangulatban lehetsz és a saját érdekeiden kívül nem igazán érdekel más. Ezzel meglepheted a környezetedben élőket, ugyanakkor rendkívül eredményessé válhatsz a céljaid elérésében. Néha belefér egy kis önzés, ne legyen bűntudatod miatta!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Végre mozgásba lendülnek körülötted azok a dolgok, amelyek miatt eddig nem tudtál bizonyos lépéseket megtenni. Most már tisztábban látod az eseményeket, nyugodtabban tervezhetsz a jövőre vonatkozóan. A hét közepén előnyös üzleti ajánlatot is kaphatsz, ám nem árt óvatosan kezelned. Könnyen megeshet, hogy bizonyos részletek félre informálhatnak, vagy te siklasz át egy fontos információ felett.


II.21. - III.20.

Halak

A héten felélénkülsz és visszanyered a motivációdat és lelkesedésedet, amelyet az utóbbi időben elvesztettél. Lépj hát a tettek mezejére és ugorj fejest a feladataidba! Csak közben figyelj arra, hogy ne feszítsd túl a húrt, máskülönben jövő hétre lebetegszel és akkor többet léptél hátra, mint előre. A hét közepe izgalmas találkozásokat jelez. Ha nem akarsz elköteleződni, akkor vigyázz a szívedre, mert valaki célba veheti!

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.
Recept
Valentin-napon sem muszáj egészségtelen édességekkel tömni magunkat, ezért mutatunk pár szuper egyszerű, finom és egészséges receptet.