Lifestyle

Napi horoszkóp: A Nyilasnál ma eljegyzés vagy szakítás várható! - 2022.12.14.

A Skorpió olyan szerencsés lehetőséget kap, amiről korábban álmodni sem mert. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Fizikailag és szellemileg nagyszerű formában vagy, mások alig tudják felvenni az általad diktált tempót. Talán ki kellene használnod ezt a remek napot arra, hogy lépéseket tegyél a kitűzött céljaid irányába. Most a hatalmas energiához kitartás is párosul, ez pedig nyerő páros lehet, ahhoz, hogy komoly előrelépést érhess el.


IV.21. - V.20.

Bika

Nem szívesen keveredsz olyan dolgokba, amelyek felboríthatják a lelki nyugalmadat. A jegyedben haladó Uránusz visszafelé halad, jobban hajlamosítva téged arra, hogy elhalaszd a teendőidet, a fontos döntéseidet. Félsz a változásoktól és abban reménykedsz, talán maguktól megoldódnak a dolgok.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A mai nap jó hangulatban kezdődhet, összeszedett vagy és energiával teli. A feladataiddal is pontosan és gyorsan haladsz, az észjárásod pontos és világos. A nap második felében olyan hírek juthatnak el hozzád, amelyek még inkább megkoronázzák ezt a nagyszerű napot.


VI.22. - VII.22

Rák

Az Oroszlán jegyében haladó Hold arra figyelmeztet, hogy logikával aligha jutsz megoldásra, és hallgass inkább a megérzéseidre. A belső hangod olyan új utakra vezethet, ha hagyod, amelyek közelebb vihetnek a régóta vágyott céljaidhoz, ehhez persze háttérbe kell szorítanod a túlzott óvatosságodat.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A mai napon minden úgy alakul számodra, ahogyan azt eltervezted. Bármit elérhetsz, amit csak szeretnél, ha volt is olyan terület, amiben mostanában nem érezted annyira magabiztosnak magadat, akkor ott is sikerül most sikert sikerre halmoznod.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Úgy érzed, fordulóponthoz érkeztél, most kell olyan fontos döntéseket meghoznod, amelyek nagy hatással lesznek a jövődre. Éppen ezért, ne hamarkodj el semmit, zárj ki mindent, amíg eldöntöd, mi lenne számodra a legjobb és merre folytatod az utad!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ma rendkívül elfoglalt vagy és a maximális teljesítményre törekszel. Azonban ezzel a teljesítménykényszerrel előbb-utóbb kiégeted magad, és talán még egy betegség is ágyba dönthet. Iktass be pihenőket és próbáld meg elkerülni a konfliktusokat, mert ezek is elvonják az energiádat.


X.24. - XI.22.

Skorpió

A Jupiter és a Hold kapcsolódása olyan szerencsés lehetőségeket hozhat az utadba, amelyekről korábban álmodni sem mertél. Ragadd meg az kedvező alkalmat, szedd össze minden tudásodat, hogy megmutathasd mennyire kiérdemelted.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Az Oroszlán jegyében járó Hold a kapcsolataidra irányítja a figyelmedet, most sikerülhet rendezned őket. Jó ideje nem működik kielégítően a szerelmi életed. Ez egy most vagy soha pillanat az életedben, vagy jobbá teszed a jelenlegi kapcsolatodat előrelépve benne, vagy szakítás lesz a vége.


XII.22. - I.20.

Bak

A Plútó szélsőséges energiája irányítja az életedet, ezért jobban tennéd, ha ma nem mennél bele semmilyen konfliktushelyzetbe. Ne keresd feleslegesen magadnak a bajt! Itt az ideje megtanulnod a környezetedet tolerálni. Ha valaki viszont provokálni akar, menekülj el a helyzet elől!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Nemcsak a Szaturnusz, de a Jupiter is a jegyedben halad még egy kis ideig. Itt az idő, hogy végre a kezedbe vedd az irányítást. A munkád területén érhetsz el nagyobb változásokat. A kihívásoknak most sokkal jobban meg tudsz felelni.


II.21. - III.20.

Halak

A mai égi konstelláció hatására frusztráltnak érezheted magad, de hidd el, a legjobb irányba haladsz. A mai napon hagyd a racionalitást, csak a belső hangodra figyelj. A képzelőerőd és az ösztönös megérzéseid a te legjobb iránymutatóid, segítőid.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Visszafogott, elegáns, mégis sikkes és nagyon csinos – talán ezekkel a szavakkal lehetne a leginkább jellemezni Ránija királyné meseszép kék ruháját, ami természetesen remekül állt a jordán király...
Fashion&Beauty
Elsőre úgy tűnhet, hogy Katalin hercegné kedvenc frizuráját bonyolult elkészíteni, azonban egy meglepően egyszerű praktikának köszönhetően pillanatok alatt megvalósíthatod te is – ráadásul nem is...
Lifestyle
Ha felismered az elrejtett állatot ebben az új optikai illúzióban, az azt jelenti, hogy egy született vezető vagy, különösen a munka terén.