Lifestyle

Napi horoszkóp: A Kost bolondnak nézik a munkahelyén, de ne engedje! - 2022.12.07.

Az Oroszlán pénzre váltja a tehetségét. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

A hivatásodban és a munkádban ne vállalj át olyan feladatokat a kollégáidtól, amelyek nem a te feladatkörödbe tartoznak. Hagyd, hogy mindenki a saját feladatával foglalkozzon. Hidd el, attól nem fognak kevésbé tisztelni, ha hagyod magad kihasználni.


IV.21. - V.20.

Bika

A mai nap folyamán arra ügyelj, hogy ne legyél görcsös, ne erőltess semmi olyat, ami magától nem megy. A végiggondolt tervek, és a megfontolt cselekvés vezethet csak sikerre, erre próbál rávezetni a Vízöntő jegyében haladó Szaturnusz. Ne akarj mindent az irányításod alatt tartani!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A mai nap a kellemes meglepetések napja lehet, főképpen az anyagi helyzetedet illetően. A legfontosabb, hogy átgondoltan cselekedj! Szerencsére a párod hasznos tanácsokkal lát el, nyugodtan hagyatkozz rá, mert a megfelelő tanácsokat kapod tőle.


VI.22. - VII.22

Rák

Ahhoz, hogy elérd a céljaidat, sokat kell dolgoznod, ami tárgyalásokkal, kisebb-nagyobb utazásokkal járhat, de legalább ennyire szükséged lesz a találékonyságodra is. A mai nap történései nemcsak anyagilag, de érzelmileg is biztonságot nyújthatnak számodra.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Az Ikrek jegyébe lépő Hold praktikus energiákat mozgósít, tehát itt az alkalom, hogy végre pénzre váltsd a tehetségedet. Kezd el kamatoztatni az elmúlt időszakban szerzett tapasztalataidat. Ideje leporolnod régi terveidet és kézzelfogható eredményekre váltani!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A napod feszültséggel indulhat, amit érdemes lenne valamilyen módon levezetned. Mivel a felgyülemlett feszültség csak további gondokat okozhat neked és a környezeted számára is, jó módszer lenne valamilyen sport vagy a napi kiadós séta bevezetése.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Minden idő, amit magadra fordítasz, sokszorosan megtérül. Most elsősorban belülről kell rendet tenned. Kezd azzal, hogy végiggondolod az elmúlt időszakot, és vedd számba, mit tettél magadért, testi-lelki fejlődésedért! Próbáld meghallani, megérezni, mire vágysz igazából.


X.24. - XI.22.

Skorpió

A saját önfejűséged lehet az oka annak, ha nem érzed jól magad a bőrödben. Könnyen előfordulhat, hogy ezt a környezetedre vagy a párodra fogod. Talán itt lenne az ideje, hogy több kompromisszumkészséget tanúsíts az irányukba, persze csak akkor, ha nem akarsz egyedül maradni.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Meglehetősen nagyvonalúan éled az életedet, az apró részletek nem foglalkoztatnak. Pedig az ördög mindig a részletekben rejlik. Próbálj meg egy kicsit tudatosabb lenni, az Ikrek jegyébe lépő Hold kitartással és szorgalommal ruház fel, nagyobb odafigyeléssel komoly sikereket érhetsz el.


XII.22. - I.20.

Bak

Te vagy az, aki egyáltalán nem kíméli magát, ha a céljairól van szó. De meg kell tanulnod, hogy az élet nem csak munkából áll. Szerelemre, barátokra, pihenésre legalább annyira szükséged van. Nézd meg, jelen van-e az életedben az egyensúly!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A biztonság, stabilitás egyre fontosabbá válik az életedben. Ehhez pedig nem ártana átgondolnod az anyagi helyzetedet. Ideje kitalálnod egy praktikus, jól használható módszert a váratlan helyzetek kezelésére. A jegyedben járó Szaturnusz többek között a pénzköltési szokásaidra világít rá.


II.21. - III.20.

Halak

A mai napon a magánéletedben lehetnek fontos feladataid, talán a pároddal kapcsolatban merülhetnek fel feszültségek és néhány kérdést tisztáznotok kell, hogy a harmónia újból helyreálljon. Arra ügyelj, hogy megértéssel közelíts felé és figyelmesen hallgasd meg a mondanivalóját.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A 28 éves fitnesz influenszer élete legkínosabb pillanatáról rántotta le a leplet - ennél rosszabbat tényleg nehéz elképzelni.
Lifestyle
Szeretek a szavakkal játszani, és ahogy leírtam ezt a címet, feltűnt, hogy az el-altatniban benne van, hogy el. Tőlünk el, vagyis a távolítás. A fel-tölteniben pedig az emelés, akár a felemelés a...
Lifestyle
A gyerekek néha mondanak furcsa dolgokat, de ha ilyesmit hallanánk tőlük, biztosan mi is kifutnánk a világból. Íme 9 sokat sejtető, mégis hátborzongató mondat, amit gyerekek a szüleinknek mondtak.