Lifestyle

Napi horoszkóp: Ami eddig megoldhatatlannak tűnt a Szűz életében, az most egy csettintésre megoldódhat! - 2022.12.06.

A Rák megteremtheti a vágyott anyagi feltételeket az életében. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Nagy valószínűséggel ma valamilyen kihívás ér téged, és ha ösztönösen, gondolkodás nélkül cselekszel, könnyen elszúrhatod a dolgokat. Ez egy potenciálisan robbanásveszélyes helyzet, nem arról van szó, hogy fojtsd el minden jogosan támadt indulatodat: inkább csak próbáld őket az ellenőrzésed alatt tartani!


IV.21. - V.20.

Bika

Tele vagy energiával, muszáj lesz levezetned valahogy. A munkád, bármennyire is szereted, most kevés lesz a boldogsághoz, annak ellenére, hogy komoly sikereid lehetnek. Szükséged van még valamire, ami felpörgeti az adrenalinszintedet: mindegy mi csak örömöt okozzon neked!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Gondolkozz el a rövid és hosszú távú céljaidról, kilátásaidról és főleg, hogy elégedett vagy-e jelenlegi életkörülményeiddel. Ha szeretnél változtatni, akkor tisztában kell lenned azzal, van-e benned elég elszántság a változtatásokhoz. Kitartásra és következetességre lesz szükséged, ha komoly változást akarsz elérni!


VI.22. - VII.22

Rák

Ne sodródj az eseményekkel! Harcolj, küzdj, most van elég erőd hozzá. Van lehetőséged a váltásra, változtatásra, főképpen a karrieredben és az anyagi helyzetedben. Ezek a változások bár komoly anyagi előnyökkel járhatnak, de némi áldozatot is kell hoznod értük.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Most a munkádra koncentrálj, mert van erőd keresztülvinni az elképzeléseidet. A siker azon múlik, hogy megtalálod-e a közös hangot a főnököddel, kollégáiddal. Ezért a kommunikációdra fordíts nagyobb figyelmet, és törekedj a kompromisszumra!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Éberebb és szellemileg frissebb leszel, mint valaha. Mindent érdekesnek és izgalmasnak fogsz találni, bármi legyen is az. Az intuíciód is kiválóan működik. Remek alkalom arra, hogy megbirkózz azokkal a régi keletű problémákkal, amelyek eddig megoldhatatlannak tűntek.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Az anyagi helyzeted átgondolására nagyszerű lehetőséget teremt a mai nap. Ideje meghatároznod az ehhez kapcsolódó céljaidat, feladataidat. Az sem baj, ha kissé elrugaszkodsz a valóságtól, a Bak jegyében időző Vénusz olyan helyzeteket kínál, ami talán eddig szinte lehetetlennek tűnt számodra.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Komoly energiák feszülnek most benned, ami talán annak köszönhető, hogy régóta halogatsz dolgokat. Próbálj meg nem stresszelni! Azt az energiát, amit ráfordítanál, felhasználhatod ezeknek a régi dolgoknak a lezárására, de a magánéleted felpezsdítésére is!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A Bak jegyében járó Vénusz felerősíti a szeretetre, szerelemre való vágyadat. Elsősorban most kapcsolati élményekre van szükséged. A mai napot szenteld annak, hogy kiélvezed az élet apróbb-nagyobb örömeit, nagy szükséged van rá!


XII.22. - I.20.

Bak

A jegyedben haladó Vénusz rád nincs túl jó hatással, és régi sérelmeket hozhat újból felszínre. A múltadon már nem tudsz változtatni, viszont a most felszínre került érzelmeket, ha tudatosítod, akkor képessé válhatsz arra, hogy ezeket átírva egy boldogabb jövőt alakíthass ki.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Magányosnak érezheted magadat, talán még félre is vonulsz, kommunikálni sincs kedved. Bármilyen dolgot is tervezel a mai napra, tartsd szem előtt, hogy ma csak az élet negatív aspektusait veszed észre, ami a teljes képnek csak egy a fele!


II.21. - III.20.

Halak

Nagyon sok érzelmi impulzus érhet a mai nap folyamán. Sokat segíthet a megélésükben, ha lassítasz, lecsendesedsz egy kicsit. Most arra van szükséged, hogy önmagadra figyelj! Ha van rá lehetőséged, jobb, ha szabadságot veszel ki a mai napra, mert az érzelmi kihívások megnehezíthetik a napodat.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Recept
Nincs is jobb egy meleg napon egy hűsítő Aperol spritznél. Nem kell ám koktélbárba menned ahhoz, hogy igyál egyet, hiszen otthon is pofon egyszerűen el tudod készíteni.
Lifestyle
A 28 éves fitnesz influenszer élete legkínosabb pillanatáról rántotta le a leplet - ennél rosszabbat tényleg nehéz elképzelni.
Lifestyle
Szeretek a szavakkal játszani, és ahogy leírtam ezt a címet, feltűnt, hogy az el-altatniban benne van, hogy el. Tőlünk el, vagyis a távolítás. A fel-tölteniben pedig az emelés, akár a felemelés a...