Lifestyle

Pokoli gyomorfájdalommal fordult orvoshoz a férfi - nem fogod elhinni, mit operáltak ki a testéből

Az orvosok először azt hitték, daganatos megbetegedés okozza a páciens panaszait, ám hamar belátták: ennél nagyobbat nem is tévedhettek volna.

Egy röntgenvizsgálat derített fényt az igazságra

Elviselhetetlen gyomorfájdalmak kínozták azt az indiai férfit, aki végül a családja unszolására döntött úgy, hogy borzalmas panaszaival orvoshoz fordul - számolt be a szinte már szürreális esetről a Mirror. Miután kórházba szállították, a szakemberek seregnyi különböző vizsgálatot végeztek el a betegen, s kezdetben arra gyanakodtak, hogy daganatos betegség okozhatja a szokatlanul erőteljes tüneteket. Nem sokkal később egy röntgenfelvételt is készítettek a kétségbeesett páciens gyomráról, s végül ez a vizsgálat derített fényt a valóságra: az orvosok számára hamar nyilvánvalóvá vált, hogy az elcsigázott férfit valójában nem rákbetegség kínozza. Fájdalmainak oka egyszerre prózaibb és sokkolóbb is: a pszichiátriai panaszokkal is küzdő beteg lenyelt 187 darab pénzérmét.

Fotó: 123rf

Lapozz, még nem értél a sztori végére!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.