Lifestyle

Napi horoszkóp: Az Ikrek szerelmi életében új fejezet veszi a kezdetét. - 2022.10.22.

A Szűznél egy álhír vagy félreértés komoly problémákat idézhet elő! Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Ma nagyon lassúnak érzed magad és legszívesebben fel sem kelnél az ágyból. Talán szükséged van egy kis szünetre, magányra, hogy rendezd a gondolataidat. Nem csoda, hiszen bonyolult és kimerítő időszakon vagy túl, mindezt valamikor muszáj kipihenned!


IV.21. - V.20.

Bika

Lehet, hogy ma módosulni fog egy terved, ami nem jelent problémát, csak egy kis plusz munkát, szervezést. Bármi is legyen, kerüld a vitát és a visszautasítást, próbálj meg higgadtan érvelni és vedd figyelembe a másik fél szempontjait is!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ne hadakozz az érzelmeiddel! Olyan romantikus szerelem van születőben, amely új fejezetet nyithat az életedben. Igaz a kezdet, nem túlságosan biztató, mert elkedvetlenítő akadályok nehezítik az utadat, és a jelek szerint még messze a cél, de már nem sokáig!


VI.22. - VII.22

Rák

Igyekszel megfelelni a környezetednek, de időnként elfeledkezel arról, mi is az igazán fontos számodra. Igyekezz olyan döntéseket hozni, amelyek a szeretteid számára is elfogadhatóak, mindenki más érdeke csak ezután jöhet. Talán ma éppen egy ilyen helyzetben találhatod magad!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ma olyan régi sebek szakadhatnak fel, amelyek nem gyógyultak be teljesen. Bármennyire is fáj, fogadd el a helyzetet, és próbáld meg túltenni magad rajta! Hamarosan ez már csak egy tapasztalatokkal teli emlék lesz számodra!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Egy álhír vagy félreértés komoly bonyodalmakat okozhat a környezetedben, ez csak akkor okozhat igazi problémát, ha nem vagy elég körültekintő. Ne higgy el mindent elsőre, mindig nézz utána, ha bárkiről is pletykát hallasz. Ha nem nagyon muszáj, ma ne utazz el sehová.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Mindig valami máshoz lenne kedved, mint amit éppen csinálsz. Ez a hangulat számodra kínzó, ezért szabadítsd ki magad a kötelezettségeid alól! Ne vállalj semmi olyat, amit csak fél szívvel tudsz csinálni! Ha van rá lehetőséged, inkább vegyél ki pár nap szabadságot.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Figyelj oda az egészségedre, és ne rohanj azonnal az orvoshoz, ha kissé fáradtnak vagy levertnek érzed magad. Egyszerűen kezdetben vegyél vissza a tempóból és próbáld meg kipihenni magad! Talán itt az ideje, hogy megreformáld a napi rutinodat!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Légy őszinte a pároddal, mert a titkolózás alááshatja a bizalmat a kapcsolatotokban. Bármennyire is szimpatikus neked az az illető, aki nemrég tűnt fel az életedben, ne kockáztass! Ha elégedetlen vagy a pároddal akkor beszéljétek róla, mivel közös erővel sikerülhet megoldani ezt a problémát.


XII.22. - I.20.

Bak

Ne hagyd, hogy hatalmába kerítsen a magányosság érzése. Értékeld a nyugalmas pillanatokat, törődj magaddal. Ha végképp elviselhetetlen az egyedüllét, hívd fel az egyik barátodat, és szervezzetek egy kellemes esti programot!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Előfordulhat, hogy most olyanokkal kell együttműködnöd, akik szinte egyik pillanatról a másikra változtatják meg a véleményüket. Ezt az állapotot egész egyszerűen elviselhetetlennek érzed és minden erőddel a kitörési lehetőségekre koncentrálsz.


II.21. - III.20.

Halak

Anyagi természetű vitába keveredhetsz partnereddel. Az összeütközés elkerülhetetlennek látszik, és ez a helyzet nagyon bánt téged. Nagyvonalú kapcsolatokra vágysz, ezért érzed kellemetlennek azokat a vitákat, amelyeket a pénzügyi kérdések robbantanak ki.


Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A fokhagyma nem csak remek fűszer, hanem szuper orvosság is egyben, ám ahhoz, sokáig megőrizze a frissességét, megfelelően kell tárolni.
Lifestyle
Mindig elszaladsz még pisilni, mielőtt elindulnál otthonról? Azonnal abba kell hagynod!
Sztárok
Matthew McConaughey három gyermek büszke édesapja, akikkel nagyon erős és különleges kapcsolatot ápol – idősebbik fia ráadásul annyira hasonlít rá, hogy akár egymás tükörképei is lehetnének.