Lifestyle

Nem csak a dohányzás vesz el éveket - ártatlannak tűnő szokások, amelyek megrövidíthetik az életed

Nagyon sok cikk szól arról, mik azok a szokások, amik csökkenthetik a számunkra kijelölt évek számát. Ezek azonban jórészt a testi egészségre vonatkoznak – de hol marad a lelki egyensúly? Elmondjuk, melyik az az 5 szokás, amit a hosszú élet reményében sürgősen el kell hagynod.

Ha egyedül élsz

Az ember alapvetően egy társas lény. Szüksége van szeretetre, szerelemre, figyelemre, törődésre, és arra, hogy megossza a gondolatait, élményeit – mindezt azonban csak egy másik illetőtől kaphatja meg. Ha elzárkózunk azoktól a lehetőségektől, amik segítségével megismerkedhetünk a hozzánk illő társsal, és magányosan éljük le az életünket, lehet, hogy egy idő után már nem látjuk a mindennapjaink értelmét.

Nő otthon egyedül ül a kanapén az üres lakásban

Ha mellőzöd a barátaidat és a családodat

Néha mindenkinek szüksége van arra, hogy egy kicsit egyedül legyen, és a saját gondolataira koncentráljon. Hosszú távon azonban ez a szokás igencsak megrövidítheti az életünket, és ezt nem csak lélekbúvárok állítják! Kutatások is bizonyították, hogy a barátok, ismerősök nélkül töltött élet, az elzárkózás és a szociális élet teljes hiánya legalább annyira káros a lelki egészségre, mint a napi 15 szál cigaretta.

Lapozz, a cikk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!