Lifestyle

Napi horoszkóp: Az Oroszlánt elismerik a főnökei és pénzzel jutalmazhatják erőfeszítéseit! - 2022.10.04.

A Kos legyen óvatos, mert ma könnyen átverhetik! Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Ma olyan személlyel hozhat össze a sors, aki könnyen rászedhet, kihasználhat. Ezért legyél nagyon óvatos vele, még akkor is, ha valaki olyan mutatja be neked, akiben feltétlenül megbízol. Az értéktárgyaidra is fokozatosan figyelj oda, mert nagy a veszteség lehetősége.


IV.21. - V.20.

Bika

Végre elérkezett az az időszak is, amikor megmutathatod, mire vagy képes. Ötleteid és újító gondolataid rendre kedvező fogadtatásra találnak, nemcsak a munkádban, hanem a magánéletedben is. Most hamar alkalmazkodsz az új helyzetekhez, használd ki a mai nap minden percét!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Mostanában nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt eltervezted, és ez nagyon felbosszant téged. Próbálj meg egy kicsit türelmesebb lenni és kerülni azokat a szituációkat, ahol kenyértörésre kerülhet sor. Törekedj a belső békéd megtalálására, de ami ennél is fontosabb: ne bántsd meg a szeretteidet!


VI.22. - VII.22

Rák

Semmiképpen ne add fel az eredeti elképzeléseidet csak azért, mert nem a terveid szerint alakulnak a dolgok. Légy sokkal kitartóbb és következetesebb, bízz a képességeidben, csak így érhetsz el sikereket. A mai nap folyamán csak a konkrét tényekre és információkra hagyatkozz.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Bár nem igazán jellemző rád, de most mégis szívesen szerepelsz a nyilvánosság előtt. Feletteseid elismerik a munkádat, akár még plusz anyagi juttatásra is számíthatsz. Karriered csodásan alakul, rengeteg energiád van, de azért tartalékolj a következő napokra is!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Egy régóta húzódó projektre teszel pontot, legalábbis így már nem frusztrál annyira. Amennyiben új vállalkozást tervezel, kezdd el beszerezni a hozzá szükséges dolgokat. Egyes dokumentumok előteremtése sokkal időigényesebbnek mutatkozik, ez igaz mindenfajta hivatalos ügyre is.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Zaklatott lehet számodra a mai nap, mivel valaki megpróbálhatja szétrobbantani a kapcsolatodat. Amennyiben nem áll stabil lábakon, akkor ez akár meg is történhet. Teljesen összezavarodhatsz, ezért a legfontosabb, hogy ne alapozz pletykákra!

X.24. - XI.22.

Skorpió

Eseménytelen napnak nézel elébe, de ez nem is annyira rossz hír, mint azt gondolnád. Rengeteg apró feladat vár elintézésre, amelyeket már régóta halogatsz. Most itt az alkalom, szánd rá ezt a mai napot, így utána sokkal jobban fogod érezni magad!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A mai nap feszültségeket hoz számodra, de ezek a problémák nem új keletűek, ideje lenne tanulnod a korábbi hibákból, hisz ez a helyzet már sokadszorra ismétlődik az életedben. Eljött az ideje, hogy drasztikusan változtass a hozzáállásodon!


XII.22. - I.20.

Bak

Kihívásokkal teli időszak vár rád a munkahelyeden. Az a legfontosabb, hogy legyél nyitott a kompromisszumokra, mert fontos pártfogóktól és támogatóktól eshetsz el, ha belemész a meddő vitákba, és a hatalmi harcokba. Most amire a leginkább szükséged van, az a híres problémamegoldó képességed.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Nagy tervekkel kezded a napodat, lelkesedésed magával ragadó. Ráadásul mostani ötleteidtől komoly hasznot is remélhetsz. Dolgozz ki mindent alaposan, ne hagyj semmit a véletlenre! Környezeted túlságosan makacsnak és arrogánsnak ítélhet, ezen viszont érdemes lenne elgondolkodnod!


II.21. - III.20.

Halak

Egyre sürgetőbb a pénzügyi helyzeted megoldása, ám ma nem rendelkezel annyi energiával, hogy ehhez megtedd a szükséges lépéseket. Még a tervezésig sem jutsz el, túl fáradt és zavarodott vagy. Amint elengeded a problémákat, hidd el, a megoldásra is rálelsz!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Szinte hihetetlen, de Tina Turner már 83 éves, pedig a kinézete alapján évtizedeket is letagadhatna a korából.
Sztárok
Megyeri Csilla büszke arra, amit elért: önálló, független nőként tud létezni, még akkor is, ha közel egy évtizede párkapcsolatban él. Állítja: semmiben nem változna az élete, ha egyik pillanatról a...
Fashion&Beauty
A hajápolás nem a megfelelő sampon vagy balzsam kiválasztásánál kezdődik. Rengeteg olyan dolog van, amit meg kell tennünk, hogy a tincseink szépek és egészségesek maradjanak.