Lifestyle

Munkahelyi afférról álmodtál? Különös jelentéssel is bírhat ez a zavarba ejtő álom!

Romantikus kapcsolataink életünk meghatározó részét képezik, mint ahogy munkahelyünk is, hiszen napjaink felét itt töltjük. Nem csoda hát, ha ez a kettő néha egybeforr egy-egy különös álmon keresztül.

Munkahelyi afférról álmodtál?

Hazaérve a munkából természetes, ha igyekszel minél inkább más dolgokra fókuszálni munkád helyett, egészen gyakori viszont, hogy munkatársakkal ápolt, különösen intim viszonyról álmodunk az éjszaka során. Ez - bármilyen meglepő - szingliként és egy egészséges párkapcsolatban is könnyedén megeshet velünk. Olvass tovább, ha kíváncsi vagy, mi állhat a hátterében!

„A viszonyokkal kapcsolatos álmok általában azt jelzik, hogy valaki több izgalomra, szenvedélyre vágyik az életben” – mondja Nicole Eichelberger, alvásszakértő – „Ezeket az álmokat a jelenlegi párkapcsolattal való elégedetlenség is kiválthatja, vagy, ha valaki nagyon fél attól, hogy elárulják, elhagyják.”
Kattints a további képekért!

A különböző szimbólumok mellett a színeknek is megvan a maguk jelentése, máris mutatjuk mi.

Leadfotó: Pexels, forrás: hellogiggles.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Merle Oberon nézők millióinak szívébe lopta be magát, de a filmszakma is rajongott érte, köszönhetően fantasztikus tehetségének, no és persze lehengerlő szépségének. Sorsa végül mégis úgy alakult,...
Sztárok
Barbara Wussow a nyolcvanas években A klinika című sorozatban nyújtott alakításának köszönhetően lopta be magát a nézők szívébe. A színésznő már a hatodik X felett jár, de még mindig remek formában...
Lifestyle
Az egyetemista lány másnaposan fedezte fel, hogy valami egészen fantasztikus dolgot kreált. A fiatal feltaláló egy vagyont keresett a nem mindennapi ötlettel.