A patyolattiszta, illatos ruhák titka - Erre figyelj mosásnál

Bár a mosás nem tartozik a kedvenc háztartási munkáink közé, akár élvezetes is lehet - ehhez azonban megfelelő termékeket kell használni, amik hatékonyan tisztítják a ruhákat. Termékajánlónk segíthet a választásban!

1. Nincs könyörület a makacs foltoknak

Sokan azt hiszik, a mosás egyszerű mutatvány, és az esetek többségében valóban igaz is ez az állítás. A foltok nagy részét könnyen kiszedi a gép, de mi a helyzet az olyan makacs, nehezen eltüntethető nyomokkal, amiket mondjuk a fűben való csúszás-mászás, esetleg egy pohár kiömlött bor okoz? Minden háziasszony találkozott már ezzel a problémával, ami különösen idegesítő lehet, ha a kedvenc blúzunkról vagy a gyerek egyetlen ünneplő nadrágjáról van szó. Ilyenkor egy makacs foltokra szakosodott szerre van szükségünk, mint amilyen például a Vanish Gold Oxi Action folteltávolító folyadék. 30 másodperc alatt kiveszi a látható, illetve a szövet mélyére beszáradt foltokat is, így már első használat után tökéletes eredményt érhetünk el vele.

2. A színek védelmében

Mosás közben nem csak az a lényeg, hogy tiszták legyenek a ruhák, arra is fontos odafigyelni, hogy megőrizzék a színüket - ezért tesszük külön programba a fehér/világos és a sötét/fekete színű darabjainkat. Elvégre senki sem szeretné, ha a világoskék pólója csúnya, szürkés árnyalatot kapna, nem igaz? A folytonos válogatás azonban fáradságos munka, ráadásul előfordulhat, hogy bármekkora alapossággal néztük is át a halmot, merő véletlenségből mégis belekerül a fehér cuccok közé egy koromfekete. Sok idegeskedéstől kímélhetjük meg magunkat, ha biztosra megyünk, és minden mosáshoz színfogó kendőt használunk. A Domol színvédő kendőjével egyszerre többféle színű ruhát is berakhatunk a gépbe. Használata egyszerű és praktikus, így nem jelenthet gondot beépíteni a mosási procedúrába.

3. A természetes megoldás híveinek

Az utóbbi időben egyre több ember lesz az egészséges életmód híve. Azok azonban, akik igazán odafigyelnek magukra, nem csak az étkezés és a testmozgás területén körültekintőek, de igyekeznek a háztartásban is környezetbarát termékeket használni. Mosószerekből különösen széles a választék, így bárki megtalálhatja a hozzá leginkább passzolót. Ha te is a természetes megoldások híve vagy, esetleg csak gondolkozol az irányváltáson, akkor jó szolgálatot tehet neked a Dr. M folyékony mosódió levendula illóolajjal. A kíméletes, univerzális mosógél hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket színes és fehér textíliák esetén is. Nem tartalmaz illatanyagot, habzásgátlót, kórt, foszfátot és színezékeket.

Nyomós oka van, téged is meg fog győzni.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!