Molnár Nini: A nő, akinek Budapesttől New Yorkig imádják a táskáit

A Femcafe.hu Inspiráló Nők Díj jelöltjével, Molnár Ninivel beszélgettünk, aki A Leginspirálóbb dizájner kategória díjának egyik várományosa 2019-ben.

Inspiráló Nők Díj

A Femcafe.hu már korábban is kereste azokat az ösztönző női példaképeket, akik munkássága, teljesítménye például szolgálhat mindenki számára. Idén 7 kategóriában keressük a leginspirálóbb nőket olvasóink segítségével. A kategóriák 3-3 jelöltjét neves személyekből álló jelölőbizottság állította össze, olvasóink pedig online adhatják le szavazataikat a számukra legszimpatikusabb jelöltekre.

Díjátadó gála: 2019. március 21-én, a gyönyörű Várkert Bazárban derül ki, kik lesznek az év leginspirálóbb női. Még több információért kattints ide!

Az esemény fő támogatója: Szerencsejáték Zrt.

Az esemény médiatámogatói: TV2, ATV, Bors

Ismerd meg a jelölteket! - Molnár Nini

A Leginspirálóbb dizájner kategóriájában idén is három nagyszerű nőt jelölt a bizottság, közöttük a 27 éves Molnár Ninit, aki ma már Magyarország egyik legismertebb táskatervezője. A tehetséges fiatal nő Business Management alapképzésre és Nemzetközi Marketing mesterképzésre járt Londonban. Ezután nem sokkal édesapja vállalkozói nyomdokaiba lépett és gyerekkori szenvedélyét folytatva táskákat kezdett tervezni. Ekkor még csak egy modellel, a Pombag nevű sikerdarabjával debütált, azóta pedig már a világ számos pontján elérhetőek az általa tervezett táskák.

Hogyan fogadtad a hírt, hogy az év Leginspirálóbb dizájnerének díjára jelöltek?

Nagyon örültem és nagyon nagy megtiszteltetésnek vettem hogy jelöltek. Engem ezek az alkalmak mindig nagyon motiválnak, inspirálnak és nagyon jó érzés, hogy egy ilyen profi zsűri által kiválasztott díjra jelöltek.

Mikor kezdtél el a tervezéssel foglalkozni? Mikor kerültél erre a pályára?

Három éve kezdtem el a márkámat, de nekem nem teljesen hagyományos úton indult a márkám; nem a divat szakmában mozogtam. A kreativitásomból adódóan megcsináltam az első táskámat és csak kíváncsi voltam, hogy mi lesz az emberek visszajelzése. Kiraktam őket az internetre és egyből pozitív visszajelzéseket kaptam, elkezdték vásárolni a termékem. Innen pedig már nem volt megállás.

Hogyan tudsz azonosulni az "inspiráló" kifejezéssel? Mit jelent számodra ez a szó?

Számomra ez azt jelenti, hogy valakire fel lehet nézni munkássága, elért eredményei vagy példaérékű életvitele miatt. Másoknak motivációként tud szolgálni vagy öleteket tudnak meríteni az adott ember életútjából. Az egyik legjobb érzés amikor ezzel kapcsolatos üzeneteket kapok és belőlem merítenek erőt az emberek. Ez persze engem még jobban motivál!

Miből nyersz inspirációt? Mi az, ami téged megihlet?

A Nini Molnar egy lifestyle márka ami nagyrészt a saját életemből merít ötleteket és azokat dolgozza fel. Fiatal korom óta sokat utazom - Londonban éltem hat évet, ott jártam iskolába. Előtte éltem Miamiban, általános iskolában pedig modellkedtem. Nekem nagyon fontos az utazás, a más kúltúrájú emberek megismerése, a tenger morajlása- ebből inspirálódtam a legújabb termékcsoport megalkotásához, március végén fog debütálni a fürdőruha kollekcióm.

Mi az, ami igazán megfogott a tervezésben? Mi tetszett a legjobban ebben a szakmában?

Nekem egyik kedvenc részem az a pillanat amikor egy terv, egy rajz valósággá válik: elkészül egy prototípus, egy termék. Amikor látom a táskát megszületni, iszonyatosan jó érzés. Először egy kis mag megszületett az agyamban, lerajzoltam és utána egy kézzel fogható darabbá válik. Ezen kívűl pedig a várárlói visszelzések tesznek igazán boldoggá!

Szerinted te mitől vagy mások számára inspiráló?

Fiatal korom ellenére már van két jól működő vállalkozásom amiket önerőből építettem fel. A márkám már nemzetközi szinten is ismert és nem titok, hogy komoly szakmai befektetői csoportok érdeklődnek iránta. Úgy gondolom, hogy az egészséges és aktív életmóddal amit élek is hatással vagyok másokra. Ezenkívül szerintem a sokrétűségemmel és kitartásommal gyakorlok hatást az emberekre és a folyamatos fejlődésem mellett már egy környezettudatos szemléletmódot is igyekszem képviselni. Nemrég indítottuk el a LiveRobe alkalmazást, amivel környezettudatosabb életmódra buzdítom a fiatalabb generációt. Nem utolsó sorban amikor feltettem ezt a kérdést kővetőimtől, ők a pozitív életszemléletemet és a humorérzékemet is kiemelték.

SZAVAZZ NINIRE ITT!

Lapozd végig a galériát, és nézd meg Nini munkáit is!

Kattints a további képekért!

A kategória másik jelöltjével, Cakó Kinga divattervezővel a BORS készített interjút - ide kattintva olvashatod el!

A jelöltek közül az olvasók az online szavazás segítségével dönthetik el, ki kapja a díjat, amelyet a március 21-i Femcafe Inspiráló Nők Estje gálán, a Várkert Bazárban hirdetünk ki.

Leadfotó: Molnár Nini

Oldalak