Lifestyle

Túlságosan és zavaróan izzad a hónaljad? 6 tipp, ami könnyedén segíthet ezen!

Az izzadás mindenkit érint, hiszen ez a belső testhőmérsékletünk szabályozásának legfőbb módja. Ennek ellenére viszont érthető, hogy mind igyekszünk korlátozni az izzadás mértékét.

Mit tegyünk, ha izzad a hónaljunk?

Az izzadást sok tényező befolyásolhatja, leginkább a genetikának köszönhető, hogy egyesek jobban izzadnak, mint mások. Persze vannak bizonyos területei a testnek, ahol mindenki többet izzad, ide tartoznak például a tenyér, a talp és természetesen a hónalj. Számos lehetőség közül választhatunk viszont, ha korlátozni szeretnénk a hónalj területén jelentkező izzadást. Mutatjuk, mi a 6 leghatásosabb módszer!

1. A megfelelő izzadásgátló használata A helyi izzadásgátlók egyfajta dugót képeznek a verejtékmirigyekben, így megakadályozva a verejtéktermelést. Jó választás lehet azoknak, akik normális mértékben, nem pedig extrémen izzadnak, valamint nem érzékeny a bőrük. Kevesen tudják viszont, hogy ezeket az izzadásgátlókat este, lefekvés előtt a legcélszerűbb használni, így az összetevőknek elegendő idejük van leülepedni a mirigyekben, mielőtt elkezdődne az izzadás.
Kattints a további képekért!

Ahogy tévedni, úgy izzadni is emberi dolog, aki pedig egyiket sem csinálja, az vélhetően egy robot. Az izzadás alapvetően azt jelenti, hogy a tested megmutatja, mennyire okos és önellátó, azonban jó ideje már úgy tartják, hogy az izzadás pattanásokat okoz. De mint mondtuk, a tested átkozottul okos - és kiderült, hogy ez az általánosan elfogadott ok-okozati összefüggés nem is olyan egyértelmű.

Leadfotó: 123rf, forrás: byrdie.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...
Fashion&Beauty
Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.