Lifestyle

Milyen Valentin-napi ajándéknak örülne a párod a csillagjegye alapján? - Most eláruljuk!

Február 14.-én a Valentin-napot, azaz a szerelmesek napját ünnepeljük, és ilyenkor a párok ajándékokkal lepik meg szerelmüket. Vajon a te kedvesed minek örülne? Elárulják a csillagok!

Így hódítsd meg

Egy kedves gesztus, apró ajándék, szerelmes üzenet. De vajon minek örülne a legjobban a párod a szerelmesek napján és hogyan érdemes meghódítanod Őt?

Kos Ha kiszemelted a Kos jegyében született és igazán szeretnéd meghódítani, akkor az első és a legfontosabb, hogy nyílt és őszinte legyél, mivel ő maga a megtestesült becsületesség és ki nem állhatja a hazugságot és az álnokságot. Viszont az sem szerencsés, ha okosabb akarsz enni nála. Nem tűri az irányítást, ezért ne próbálj meg uralkodni felette és ne kényszerítsd rá az akaratodat. Ha meg akarod hódítani, akkor szüntelenül lépést kell tartanod vele, lendületesnek szenvedélyesnek kell lenned. Legjobban a kalandokkal teli programoknak örül.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

A Skorpió nagyon tud szeretni, csak ezt nehezen tudja kimutatni. Íme februári előrejelzésünk!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A huszadik század egyik kiemelkedő, halála után is rendkívül népszerű magyar színésze volt Gózon Gyula, akinek szakmai sikerekben gazdag életét számos trauma árnyékolta be.
Sztárok
A Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában mostantól egy, a mesterséges intelligencia segítségével kreált műsorvezetőt láthatnak a nézők. Kudlik Júlia kemény bírálatot intézett Bíró...