Te milyen színű vagy? Csillagjegyed elárulja érzelmi világod legrejtettebb vonásait

A színek nemcsak hangulatunkat befolyásolják, de rámutatnak fő jellemvonásainkra, érzelmeinkre. Az asztrológia a tizenkét csillagjegyhez egy-egy színt társít, amely rávilágít érzelemvilágunk legrejtettebb vonásaira és motivációira.

KOS - VÖRÖS

A vörös nagy életerőt és aktivitást, szenvedélyt, energiát és bátorságot fejez ki. Nagyon erőteljes, vonzó szín, a gyerekek hamar reagálnak rá, és meleg színnek hívják. A gazdagsággal szokás összefüggésbe hozni. Egy kevés vörös a ruhádban vagy a kiegészítőidben vonzóbbá teszi a megjelenésedet.

BIKA - RÓZSASZÍN

A rózsaszínnek finom hangulata van, amit gyakran a szerelemmel, az édességgel és az érzelmekkel hoznak kapcsolatba. A Bika jegyének a Vénusz az uralkodó bolygója, és ezekhez a tulajdonságokhoz vonzódik. A Bika férfiak szeretik a rózsaszínű pólókat és kiegészítőket, a nők pedig előszeretettel vesznek ilyen színű fehérneműt. Halvány rózsaszínnel festheted ki az egész hálószobát, ha ahhoz van kedved.

IKREK - SÁRGA

Csodálatosan sokfajta sárga létezik, kezdve a hűvöstől, a halványon, pasztellen, zöldes sárgán át a vibráló narancsig, nem kifelejtve a citromsárgát és az igazi sárgát. A sárga egy olyan szín, amit a nők szabadon használhatnak a ruháikban. Ruhák, blúzok, kabátok, majdnem minden színárnyalatában szépek, és ezeket könnyű összehangolni más színekkel

RÁK - ZÖLD

Az uralkodó bolygód a Hold, ami gyakran zöldes-ezüstös színűnek látszik. A zöld nyugodt szín, jó hatással van az emberre. Talán ezért is lettek az iskolatáblák a fekete helyett zöld színűek. A szemnek jobb, ha zöld színre írunk, mert kevésbé fárad el. Nyugodtan válogathatsz a zöld színű ruhák között, majdnem minden árnyalatban jól mutat, bár a legtöbben a pasztell zöldet vagy a mély, sötét zöldet részesítik előnyben

OROSZLÁN - ARANY

Este nyugodtan hordj arany ruhát, ha szereted, de nappali viseletre elégedj meg néhány arany ékszerrel vagy egy kiegészítővel, mondjuk sállal. Fehérrel kombinálva egy kevés arany is nagyszerűen mutat mindenhol. Nagyobb felületeken használd inkább a tompított aranyat, az óranyat, egy ilyen színű blúz nagyon feldobja a megjelenésedet. A férfiak pedig viselhetnek aranybarna pólót, inget vagy mély arany bőrkabátot.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

  • 1
  • 2