Mindannyian ugyanazt a hibát követjük el, amikor mikrohullámú sütőben melegítjük az ételt
A főzés művészetének elsajátítása olyan szinten, hogy Michelin-csillagot kapj, egy akkora feladat, amelynek elérésével sok profi szakács a karrierjét tölti.
Így használd a mikrohullámú sütőt
De még a mi alacsony mércénkkel mérve is, ha van egy konyhai eszköz, amiben eléggé biztosak lehetünk, az a mikrohullámú sütő.
Betesszük a hozzávalókat, megnyomunk néhány gombot, és két perc alatt egy olyan ételt kapunk, amelynek elkészítése általában órákig tartana. Nem lehet elrontani semmit.
Csakhogy most egy TikTokker azt állítja, hogy mindannyian ugyanazt a hibát követjük el a konyhai készülékkel - és emberek milliói döbbentek rá, hogy egész életükben rosszul használták a mikrót.
Isabella Avila TikTok-felhasználó, feltöltött egy videót, amiben a következő állítás hangzik el: "Ismeritek azt a jelenséget, amikor újra melegítitek az ételt a mikrohullámú sütőben, és egyes részei elég forróak ahhoz, hogy megégesd vele a szádat, a másik része pedig jéghideg?
Nos, ez azért történik, mert itt valójában nem a tányér közepén kellene lennie az ételnek. A szélére kell rakni, hogy körbe tudjon forogni és egyenletesen tudjon melegedni."