Lifestyle

Az esküvő előestéjén szakított a jegyespár - hihetetlen, mire vetemedett másnap a menyasszony

Persze már a szakítóok is döbbenetes. Ráadásul a történetnek van egy harmadik szereplője is, aki nem más, mint a vőlegény exe.

Az utolsó pillanatban gondolták meg magukat

Ritka, de nem példa nélküli jelenség, hogy a jegyespár az esküvő előtti utolsó estén vet véget a párkapcsolatnak. Ez történt azzal a fiatal nővel is, akinek hihetetlen története a Mirror hasábjain látott napvilágot. Hősnőnk lelkesen készült élete legszebb és legfontosabb napjára (gondolatban talán már az oltár előtt állt hófehér, gyönyörű ruhakölteményében), ám a ceremónia előtti utolsó éjszakán irgalmatlanul összeveszett a vőlegényével. A konfliktus elmélyülésében ráadásul a férfi exe is szerepet játszott, ám ez még csak a hihetetlen fordulatokban bővelkedő történet kezdete: lapozz, a folytatást galériánkban találod!

A menyasszony először kiborult, amikor vőlegénye közölte vele, hogy megunta a kapcsolatukat. A férfi azt is szerelme szemére hányta, hogy nem viszonyul kellő megértéssel sötét múltjához - a vőlegény korábban kábítószerfüggőséggel küzdött -, ellenben az exével, akinek még most is bármikor kiöntheti a lelkét.
Kattints a további képekért!

A dúsgazdag bankár régóta tudott róla, hogy menyasszonya titokban egy másik férfi karjai között keresi a szerelmet.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Utazás
December 10-től érvényes a MÁV–Volán-csoport új 2023/2024-es menetrendje, amely számos vonalon érinti a vasúti és a helyközi autóbuszos közlekedést, továbbá a HÉV-eket – közölte közlekedési társaság...
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre már is rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.
Christmas
Az Időkép új térképe megmutatja, jelen állás szerint mekkora az esélye annak, hogy fehérbe borul a táj a lakóhelyeden karácsonykor.