Páros lábbal rúgta ki a legjobb barátnőjét az esküvőjéről a dühöngő menyasszony: sokkoló az indoka

Rengeteg menyasszony görcsöl azon, mi történik, ha a násznép valamely tapintatlan, meggondolatlan tagja tönkreteszi az esküvője legszebb pillanatait. Sajnos ennek tényleg van némi esélye, de mi történik akkor, ha nem egy átlagos ismerős, hanem a legjobb barátnője tör borsot a reménybeli ifjú ara orra alá?

Amikor elvész a pillanat varázsa

Sok menyasszonyt keríti hatalmába a nem is épp alaptalan félelem: mi történik, ha a násznép valamely tapintatlan, meggondolatlan vagy éppen rosszakaratú tagja hazavágja az esküvője legszebb, legmeghatóbb pillanatait? Ilyenkor teljes joggal borítja el a harag a menyasszony agyát, hiszen a legfontosabb momentumokat nem lehet utólag, még egyszer "eljátszatni" a vőlegénnyel és a násznéppel. Sajnos még a leggondosabb, legprecízebb tervezés mellett is muszáj számolni egy-egy nem várt, kínos, kellemetlen eseménnyel, hiszen a sors bármikor cselt vethet az előreláthatón. De mi van akkor, ha a legjobb barátnője tör borsot a menyasszony orra alá?

A Mirror most épp egy ilyen esetről számolt be. A brit lapban arról írnak, hogy egy közelmúltbéli esküvőn éktelen haragja gerjedt a menyasszony, amikor rádöbbent, hogy legjobb barátnője, akivel már 17 éve ismerték egymást, s aki ráadásul koszorúslányként vett volna részt a ceremónián, nem úgy akart megjelenni a nagy eseményen, ahogy ő elvárta volna tőle. De milyen hibát is vétett a legjobb barátnő? Elkerekedik majd a szemed, ha megtudod.

Fotó: 123rf

Lapozz tovább, máris lerántjuk a leplet!

Oldalak