Őrjöngött a menyasszony: ilyen ruhában jelent meg a húga az esküvőn

Az ifjú ara legmerészebb álmaiban sem hitte volna, hogy épp hőn szeretett lánytestvére okoz majd botrányt az esküvőjén.

Fütyült a szabályokra

Bárki - még a legközelebbi rokon, fegyvertárs, barát is - egyetlen másodperc alatt tönkreteheti az esküvői idillt. A Mirror című bulvárlap most egy olyan történetről adott hírt, mely tökéletesen illusztrálja mindezt: egy közelmúltbéli esküvőn a saját húga miatt került hihetetlenül kellemetlen helyzetbe a menyasszony. A lánytestvér a Reddit fórumán mesélte el a botrányos históriát: az előzmények fejtegetésekor köntörfalazás nélkül bevallotta, hogy az öltözködés terén mindig is a férfiasabb stílus volt rá jellemző, és általában véve még a nagyszabású, hivatalos ünnepélyeken sem hajlandó feminin ruhát magára aggatni.

Persze joggal feltételezhetnénk, hogy a saját nővére esküvője mégiscsak kivételnek számít, ám ifjú hősnőnk úgy gondolta, ez is csak egy egyszeri esemény, mely akkor is rendben lezajlik, ha ő történetesen farmerban és topban jelenik meg a násznép soraiban.

A fiatal nő még a sminktől is irtózik, az pedig különösen bosszantja, ha egy-egy jeles alkalom, ünnepség kapcsán különleges frizurát kérnek tőle. Nővére esküvőjét sem tartotta elég fontos eseménynek ahhoz, hogy módosítson kissé megcementesedett álláspontján. Nem is gondolta, hogy "lázadó" magatartásával sokaknak okoz kellemetlen perceket.

Fotó: 123rf

Lapozz, a második oldalon folytatjuk!

Oldalak