Botrányos kéréssel fordult koszorúslányaihoz a menyasszony: a vőlegény családja örökre meggyűlölte

Bármennyire is igyekezett, a menyasszony sehogy sem tudott közös nevezőre jutni a vőlegény famíliájával a koszorúslányok ruhaviseletét illetően. A nézőpontok az idő múlásával egyre csak távolodtak egymástól, az indulatok pedig lassacskán elszabadultak.

Egy különc tinilány miatt szakadt szét a család

Elmondhatatlanul nehéz feladat hárul a mindenkori esküvői főszervezőkre, kiváltképp az egész ceremónia kulcsfigurájára, a menyasszonyra. Rengeteg, egymásnak olykor homlokegyenest ellentmondó elképzelés, ki nem mondott vágy, óhaj, késztetés valóságos útvesztőjében kell eligazodniuk, ezernyi különböző érdeket kell ügyesen és észrevétlenül összefésülniük. Sajnos sokszor előfordul, hogy ez - bármennyire is hajtsa őket az igyekezet - nem sikerül tökéletesen, és az esküvői előkészületek során mérgező indulatok születnek a házasulandókban vagy épp a násznépben. Az egyik legkardinálisabb kérdés, mely fonák viták eredője lehet, természetesen az esküvői ruhaviselet.

A Mirror cikke most egy olyan hajmeresztő igaz történetről adott hírt, melynek főhősnője, egy fiatal menyasszony az esküvői dress code terén vallott alapvető nézetkülönbségei miatt balhézott össze a vőlegénye családjával. A konfliktus azért robbant ki, mert a szertartáson a vőlegény 15 esztendős unokahúga (fiútestvérének és sógornőjének gyermeke) is részt szándékozik venni, de a fiatal lány meglehetősen extravagáns öltözködési szokásokkal rendelkezik. A menyasszony megpróbált rendkívül empatikusan és toleránsan eljárni szerelme rokonával szemben, azonban bizarr javaslatával alaposabb kiakasztotta a szűkebb-tágabb család tagjait.

Fotó: 123rf

Lapozz, a sztori csak most kezd izgalmassá válni!

Oldalak