Lifestyle

Mennyire bírod a stresszt? Ez az optikai illúzió állítólag elárulja a választ

Egy furfangos optikai illúzió tartja lázban az internet népét, állítólag elég rápillantanod a képre és megállapíthatod a stressz-szintedet.

Optikai illúziók

Az alábbi különleges optikai illúzió eredetileg egy Facebook posztban jelent meg, ahol azt állították, a fotó mozgásának mértéke megmutatja a stressz-szintet, valamint, hogy egy japán neurológus, Yamamoto Hashima munkája. A poszt szerint ha egyáltalán nincs benned idegesség, akkor egy szimpla képet látsz, ami nem mozog, viszont, ha kicsit is pörög az agyad, a fotó megmozdul. Minél gyorsabb a képen látható mozgás, annál magasabb a stressz-szinted.

stresszes nő

Kíváncsi vagy, nálad működik-e? Lapozz a fotóért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.
Lifestyle
Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.
Sztárok
Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.