Lifestyle

Nem is gondolnád: ez a 3 dolog történik veled, ha naponta viselsz melltartót!

A melltartó viselése a nők többségének a világ egyik legtermészetesebb dolga - de vajon tudtad, hogy számos ok van arra, hogy ne viselj melltartót?

Hasznos

A nők komfortérzetéhez sokat hozzátesz egy-egy melltartó: tartást, magabiztosságot kölcsönöz a viselőjének és a kebleink méretét is alaposan fel lehet tunningolni vele. Ugyanakkor ha belegondolunk, bizony nem a legkényelmesebb viselet órákon át, így nem csoda, hogy a melltartó nélküli mozgalmaknak egyre több hűséges követője van. Ráadásul a TWN.hu híre szerint nekik több érvük is van, miért nem éri meg rendszeresen melltartót viselni. Ez történik ugyanis veled, ha minden nap melltartót viselsz!

1. MEGERESZKEDNEK A MELLEID. Persze a melltartó biztosítja a melleknek a szükséges tartást, és minél nagyobbak a melleid, annál nagyobb támogatásra van szükségük. De a mellek pontosan ehhez szoktak hozzá, és minél többször viselsz melltartót, annál gyengébbé válnak a kötőszövetek. Az eredmény: megereszkedett mellek. Ha kevesebbet viseled a melltartókat, a kötőszövetek erősebbek lesznek és szép tartást biztosítanak nekik.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Ez a szervünk az, ami felelős testünk méregtelenítéséért, így egészségünk érdekében jobban tesszük, ha nem mérgezzük szándékosan!
Utazás
A rétegfelhőzet zsugorodik, a látási viszonyok javulnak, és bár komolyabb mennyiségű csapadék nem várható, melegünk bizony ma sem lesz.
Sztárok
Ismert tény, hogy Sir Elton John nagyon közeli barátságot ápolt Diana walesi hercegnével, sőt a temetésén is fellépett. Azt azonban csak kevesen tudják, hogyan indult kettejük kapcsolata.