Versenyt fogy vőlegényével Megyeri Csilla

Ultimátumot adott vőlegényének a riporternő.

Míg nem fogy le, nincs szex

A rusnyázós riportjából karriert épített híresség addig nem bújik össze Zsoltival, amíg az meg nem szabadul egyre nagyobb hasától. Csilla persze párja egészégéért is aggódik, de az sem mellékes számára, hogyan mutat mellette.

"Ez természetesen esztétikai kérdés is, ő is szereti, ha csinos vagyok és jó rám nézni. Zsoltira pedig most inkább vicces ránézni. Nem szeretném, ha Zsolti éhezne, vagy éppen halálra hajszolná magát a sporttal. De valamit muszáj csinálnia, mert engem ez egyre
jobban zavar. Az egészséges, tartós fogyásban hiszek, és el fogom nála érni, hogy ne nekem kelljen hajcsárként hajtani őt, ezért hoztam meg ezt a döntést. Míg nem fogy le, nincs szex. Találtam neki gyógynövényt, illetve Szögeczki Ágitól is hallottam, ő tavaly ezzel a módszerrel adott le jó pár kilót. A cola nuts, magyarul kóla dió állítólag csodákra képes. Magamon is teszteltem a hatását, rendkívüli módon elveszi az étvágyat! Ha neki jól megy, lehet, hogy én is újra nekikezdek és akkor versenyt fogyhatunk!"

– meséli Megyeri Csilla, aki azt is elárulta, szerinte egy párkapcsolatban fontos, hogy őszintén elmondják a felek egymásnak, ha szerintük a párjuknak valamin változtatni kellene.

Fotó: Lung András

Még nincs vége, lapozz!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!