Hirdetés

Vigyél haza! - Könnyfacsaró videó arról, hogyan fogadnak örökbe egy kutyust

Kevés szebb dolog van a világon, mint egy kutyus örökbefogadása, vagyis a pillanat, amikor egy szerencsétlen sorsú négylábú és jövendőbeli gazdája között életreszóló kötelék fonódik. Ilyenkor már nem számít, milyen szenvedéseken ment keresztül az eb, csak az, hogy a jövője boldogabb, reménytelibb és könnyebb lesz, mint volt. Nemrég egy olyan animációs filmre bukkantunk, ami pontosan ezt a témát dolgozza fel; egyszerű, ám annál meghatóbb formában.

Vigyél haza!

A történet egy kutyusról szól, aki a menhelyen sok másik ebbel egyetemben arra vár, hogy valaki örökbe fogadja. Egyik nap feltűnik egy kislány, az apró négylábú pedig azonnal akcióba lép: mindent megtesz, hogy elnyerje a gyerek kegyeit. Vajon célt érnek mókás és szívmelengető próbálkozásai? Az alkotásból kiderül. Nekünk bearanyozta a napunkat - ilyenkor mindig újra elhisszük, hogy varázspálca nélkül is történhetnek csodák.

"Ha magunkhoz veszünk egy éhező kutyát, és ellátjuk minden jóval, nem fog megharapni. Ez a legfőbb különbség a kutya és az ember között." (Mark Twain)

Ha neked is tetszett a mese, akkor nyomj egy lájkot, vagy oszd meg másokkal is a cikket!
Ezt is ajánljuk: Kétségkívül ez a világ legjobb állása: Gondozz te is kiskecskéket egy farmon!

Videó: youtube.com; Leadfotó: fastcompany.com

Szólj hozzá Te is!