Roham indulhat a McDonald's éttermekben: még senki se mert meglépni ilyet, de beválhat

A McDonald's olyan taktikát vet be, ami teljesen egyedülálló a piacon. Emiatt lehet mindenki sorban fog állni a sültkrumpliért!

A McDonald's tudja, hogy mi kell az embereknek

A McDonald’s története 1940-re nyúlik vissza, amikor Richard és Maurice McDonald testvérek megnyitották első éttermüket San Bernardino-ban, Kaliforniában. Az eredeti koncepció egy barbecue étterem volt, de a testvérek hamar rájöttek, hogy a legnagyobb profitot a hamburgerek termelik.

Később 1948-ban radikális változtatásokat hajtottak végre, egyszerűsítették az étlapot, és bevezették az önkiszolgáló rendszert, amely forradalmasította a gyorséttermi ipart.

Most olyanra készül az étterem, amire még nem volt példa a történelemben. Lehet, emiatt lesznek tömött sorok a sültkrumpliért? A galériánkban megmutatjuk, mit készül bevetni az étteremlánc!

Az ikonikus sültkrumpli története különösen érdekes. A McDonald’s sültkrumpliját eredetileg marhazsírban sütötték, ami különleges ízt és ropogósságot adott nekik.
Kattints a további képekért!

A McDonald's reméli, hogy a változások mindenképpen pozitívan fognak elsülni.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.
Lifestyle
Ha nem is mérgesedik el minden, egy hosszabb mosolyszünetre egészen biztosan számíthatsz. A veszekedés hevében inkább gondolj át mindent kétszer.