Lifestyle

100 napig csak gyorséttermi ételeket evett a férfi: egészen döbbenetes, mi történt a testével

A gyorséttermi ételeket általában az elhízással kötjük össze, ám egy 57 éves amerikai férfi úgy döntött, megcáfolja ezt a teóriát, ezért 100 napig nem evett mást, csakis McDonald's-os ételeket. Arról, hogy mi történt ezalatt a szervezetével, nemrég egy TikTok-videóban számolt be részletesen.

Hamburgeren és sült krumplin élt

Ma már sokféle, biztos hatékonyságot ígérő diéta hódít a világon, a legtöbbször nem is könnyű eligazodni közöttük. Vannak, akik arra esküsznek, hogy teljesen megvonják maguktól az élvezeteket, míg mások szerint fogyókúra alatt is ehetünk bármit, csupán a mértékletességre kell figyelni, egyesek pedig úgy tartják, ha este 6 után nagy ívben elkerüljük a hűtőszekrényt, akkor nyert ügyünk van. Egy valamiben azonban a legtöbb diétázó egyetért: amennyiben súlycsökkenés a célunk, tiltólistára kell helyezni a gyorséttermi ételeket. Vagy talán mégsem? Ezzel kapcsolatban végzett nemrég egy kísérletet egy amerikai férfi, aki úgy döntött, 100 napig csakis McDonald’s-os ételekkel táplálja a szervezetét a fogyás érdekében, a döbbenetes eredményről pedig a TikTok-oldalán is beszámolt. Részletek a galériában!

A Tennessee államban élő Kevin Maginnis egy speciális diéta miatt 100 napon keresztül csakis hamburgereken és sült krumplin élt. A kihívás elején majdnem 108 kilogramm volt a súlya, ám ez hamar megváltozott.
Kattints a további képekért!

Egy egykori mekis dolgozó megosztotta, hogyan kaphatsz a McDonald's-ban friss sült krumplit anélkül, hogy a klasszikus "só nélkül kérem" trükköt kéne használnod. És ez a trükk pofátlanul egyszerű, és fogadjunk, hogy eddig eszedbe sem jutott!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Kim Basinger csak árnyéka egykori önmagának, hiszen valóságos plasztikrém vált 69 éves korára az anno imádott és csodált szőke bombázóból.
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.