Krisztofer elvesztette a múltját és a menyasszonyát, mégis mosolyog

Már az maga volt a csoda, amikor Várpalotán 2017 szeptember 2-án Máthé Krisztofer a kettétört kalapácshintáról 15 métert repült és fejjel a járda betonjára csapódva nem halt meg ott rögtön.

Évekig tartott a felépülés

Az akkor 17 éves kamaszfiút válságos állapotban vitték kórházba, ahol az édesanyját, Diust semmi jóval nem biztatták. „Készüljön a legrosszabbra, de ha a fia mégis túléli, fogadja el, hogy soha nem ébred fel” – hajtogatták az orvosok. Azonban Krisztofer élni akarása, és Dius hite csodákra volt képes. A fiú hosszú hónapokig kómában feküdt, számtalan koponyaműtét után végül 460 nap után hazamehetett a kórházból. A felépülése évekig tartott, mára pedig felnőtt férfi lett, aki önállóan jár, beszél és újra szerelmes. „Egyik albérletből a másikba költöztünk, de most már a saját otthonunkban lakunk itt Gógánfán. Igaz, felújításra szorul a ház, de a miénk. Imádom az udvaron a diófát és a sütögető helyet” – újságolta Krisztofer. További részleteket az atv.hu oldalán találsz.

Igazán szerencsésnek mondhatja magát a 20 éves Szilvási Dóra, akinek szemtelenül fiatalon teljesült élete nagy álma: műrepülő pilóta lett.

Leadfotó: atv.hu

Oldalak