Márciusi pénzhoroszkóp: nagyobb összeget veszíthetünk

Vajon rád is adósságok várnak? Olvasd el havi pénzhoroszkópunkat, hogy megtudd a választ!

Kos:
III.21. - IV. 20.

Egy pillanatig se aggódj a pénz miatt, hisz nagyon jó megérzéseid segítenek teremtésében! Családodat, szüleidet is érdemes meghallgatni, olyan meglátásokkal hozakodhatnak elő, melyekre szükséged van, de elkerülték a figyelmed! A váratlan kiadások, netán munkahelyváltás ne ijesszen meg, ne szegjék kedved! Ezekre, még ha akarnál, se tudnál felkészülni. Könnyen lehet, hogy előző életekbeli elszámolások, az akkor kapott előnyök árának kifizetésének most van az ideje. Higgy teremtőerődben!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Bika:
IV.21. - V.20.

Ne csodálkozz, ha elfogy a pénzed, a bankszámlád lenullázódik, ha végletes vágyaidnak nem tudsz ellenállni! Talán észre sem veszed, hogy türelmetlenséged milyen gyorsan teszi álmaidat a kosaradba, se perc alatt utalod a pénzt - mire felocsúdsz – volt, nincs! Különösen figyelj, ha egy utazást vagy egy tanfolyamot fizetsz be, tudatosan járd körbe a témát - ami a tied, úgy sem szalad el, te is tudod, hogy megvár. Jogi ügyek is nehezíthetik életedet, melyek meglehet, előző életekbeli elszámolások.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Ikrek:
V.21. - VI.21.

Meg kell dolgozni a pénzért, de érkezik. Nagyon jó megérzéseid segítségedre vannak, érdemes kicsit elcsendesedned, befelé fordulnod, hogy érkezhessenek! Végletességeddel azonban minden területen, így itt is, nehézségeket teremtesz, a mérték szó most mindenre vonatkozik! Túlzott álmaid, vágyaid meglehet, csak a külvilágnak szólnak, ne akarj senkinek sem megfelelni, ne add fel önmagad! Munkádat az angyalok segítik, pláne, ha tudod, mit szeretnél, melynek gyümölcse érkezni fog – adj neki időt!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Rák:
VI.22. - VII.22.

Milliomos fényszögeid lehetővé teszik, hogy álmaidat, vágyaidat megvedd. Nagy lendületedet mindenki látja, nincs olyan, amit ne tudnál megteremteni. Igaz, nálad minden csak átmeneti, úgy változol, akár a Hold. Érdemes egy lottózóba is betérned, könnyen lehet, hogy onnét érkezik a nagy pénz. A máskor nagyon sokat adó nyeremény meglehet, most a lehető legalacsonyabb szinten van, de ez téged ne zavarjon, pláne, ha azt milliókban mérik! Kölcsönre, hagyatéki pénzre ne számíts, ott akadályok érkezhetnek!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!