Március a Nyúl hónapja a kínai asztrológia szerint – de vajon jót fog hozni?

A Nyúl továbbviszi a Tűz-Tigris havában belendült energiákat. Mire számíthatunk márciusban? Olvasd el szakértőnk, Padma előrejelzését!

Március 5-én kezdődik a Nyúl hónapja

Az év- és tavaszindító Tűz-Tigris nem hazudtolta meg önmagát: valóban kitört a februári tavasz, és meglódultak ügyeink is. A jang polaritásnak köszönhetően hatalmas és erős energia volt ez, ami a most következő Tűz-Nyúl havában leszelídülve fog folytatódni. És ez most jól fog esni mindannyiunknak. A Jang-Tüzet a Jin-Tűz váltja fel, a Tigrisben rejlő Jang-Fát pedig a Nyúl állatjegy ereje teljében lévő, virágzó Jin-Fája. Hogyan fordítsuk ezt le mindennapi életünkre, mit tapasztalunk majd a nemrég kezdődött Disznó év második havában?

A korán érkezett gyönyörű tavasz folytatódik, a növekedést, fejlődést hozó fa elem e hónapban a legerősebb az egész év során, habár jin jellegének köszönhetően másképp érezzük majd hatását, mint a Jang-Fáét februárban. Nem leszünk annyira akaratosak, törekvőek, ugyanakkor egy percig sem felejtkezünk el fontos céljainkról. Tudjuk, hogy egy kis türelemmel messzebbre jutunk, elkerülhetjük egy konfliktus kirobbanását, és ha kicsit később is, de látványosabban indulnak el vagy fejlődnek tovább ügyeink. Megéri szelídnek, diplomatikusnak és bölcsnek maradni most, 3-szor is meggondolni minden kiejtett szót, vagy tettet. Nem kell aggódni, egy dolog nem történhet meg: hogy elengednénk a célunkat.

Mit hoz még a Tűz-Nyúl hónap? Olvass tovább a következő oldalon!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!