Március havi egészség horoszkóp: kevesebb lesz az energiánk, igyekezzünk töltődni

Aktív és ingergazdag hónap elé nézhetünk, ám figyeljünk oda, hogy ne váljunk stresszessé a sok feladattól, mert ez most az egészségünket is jelentősen befolyásolhatja. Íme március havi előrejelzésünk!

III.21. - IV.20.

Kos

A március számodra aktív és ingergazdag időszakot jelez számodra. Ebben a hónapban fontos lenne, hogy sokat mozogj és sportolj, mert ha nem tudod levezetni az energiádat, akkor könnyen feszültté, idegessé válhatsz. A táplálkozásodra is nagyobb hangsúlyt kell fektetned, kerüld a nehéz ételeket és figyelj arra, hogy sok folyadékot igyál. Próbálj meg minél több időt a friss levegőn tölteni, beszélgess sokat a barátaiddal, szeretteiddel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A hónap első felében kevesebb lesz az energiád, ezért próbálj meg minél többet pihenni, feltöltődni, az étkezésedben is legyél visszafogott. Március második felében azonban felpörögnek az események, ami jócskán kibillenthet a komforzónádból. A legnagyobb probléma számodra, hogy mindenhez nagyon tudsz ragaszkodni, emberekhez, tárgyakhoz, ez az elengedésre való nehézség betegséget idézhet elő.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Márciusban főképpen a lelki életedre figyelj oda, próbálj meg nem görcsölni, csak hagyd, hogy a dolgok menjenek a maguk útján. A legtöbb betegség lelki eredetű, ha az okot megszünteted, akkor annak következményétől is könnyen megszabadulhatsz. Ha nem sajnálod a magadra fordított energiát és időt, akkor a szervezeted igen csak meghálálja a törődést. Kényeztesd magad, iktass be közérzet és hangulatjavító programokat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Jó formában talál a március, különösebb betegség nem fenyegeti az egészségedet és ebben az időszakban attól sem kell tartanod, hogy bármilyen aktivitást megterhelőnek érzel, ám ettől függetlenül figyelj oda magadra, helyezd előtérbe saját igényeidet, töltsd fel az energia és vitaminraktáraidat. Pihenj, lazíts, tedd azt, amihez kedved van, próbáld pusztán megélni a történéseket és élvezni az életet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A legtöbb egészségügyi problémádat a túlterheltség és a stressz okozza. Mivel nagyon nehezen változtatsz a szokásaidon, beidegződéseiden, ezért gyakran tapasztalhatsz lüktető fejfájást. Ha esetleg túlsúllyal rendelkezel, akkor ebben a hónapban célszerű lenne beiktatnod egy diétát vagy esetleg életmódváltásba belevágnod. Amennyibben túl stresszesnek érzed az életedet, akkor iktasd ki az életedben azokat a dolgokat, amik túl sok energiát vidznek el tőled.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Márciusban felső légúti fertőzések, torokbántalmak nehezíthetik az életedet. Ez ellen több dolgot is tehetsz például erősítheted az immunrendszeredet, ami által ellenállóbbá teheted a szervezetedet a fertőzésekkel szemben. A hónap első fele lassabb, nyugodtabb energiájú, használd ki pihenésre, lecsendesedésre. Zárd ki a problémákat az életedből, ne feszítsd túl a húrt.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A szokottnál gyakrabban látogathatod ebben az időszakban a mosdót, emiatt a kellemetlenség miatt már egyre kevesebb folyadékot veszel magadhoz. Amennyibben nem tapasztalsz fájdalmat, próbáld meg természetes eszközökkel kikúrálni. Ha a panaszaid az orvosod meglátogatása után sem enyhülnek, akkor érdemes lenne elgondolkodnod, hogy milyen lelki eredetű problémák állhatnak a héttérben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Kifejezetten energikus vagy ebben a hónapban, érdemes lenne ezt kihasználnod és elgondolkoznod egy alapos méregtelenítő kúrán. Ha kellőképpen elszánt vagy, akár többnapos léböjt kúrát is bátran kipróbálhatsz. A lelki életedrõl se feledkezz meg, figyelj rá, hogy kellően színes legyen az életed, mindig adj időt magadnak, azoknak a dolgoknak, amik örömet okoznak számodra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Kellő energiával rendelkezel, fizikai és szellemi teljesítőképességed is kiváló, így ebben az időszakban nincs az a betegség, ami csak úgy ledönthetne a lábadról. Ettől függetlenül figyelj oda magadra, főképpen a táplálkozásodra, hiszen az édesség iránti vágyad erősödhet, ami nem csak pár kiló feleslegben nyilvánulhat meg, hanem hosszú távon súlyosabb következményekkel is járhat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Úgy tűnhet ebben a hónapban, hogy a szervezeted ellenállóképessége nem működik megfelelően, ezért eshet meg az, hogy míg az egyik megfázásos tünetet szinte ki sem heverted teljesen, máris arra ébredsz, hogy kapar a torkod és bedugult az orrod, ami nem csak kellemetlen, de igen nagy bosszúságot is okozhat neked, mivel korlátoz a munkád folyamatos végzésében. Figyelj oda rá, hogy megfelelő mennyiségú C vitamint vigyél be.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A március hónap a saját igényeidre irányítja a figyelmedet, nézd meg mennyire vagy túlterhelt, vannak-e olyan örömforrások az életedben, amikkel kompenzálni tudod a mindennapok feszültségeit. Amennyibben hát vagy nyakfájdalmak kínoznak, ezeket a problémákat kellene kioldani, tudatos odafigyeléssel. A hónap utolsó hetében próbálj meg többet pihenni, március második felének aktívabb energiája megterheli a szerveeztedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Márciusban igyekezz több időt fordítani testi és szellemi állapotodnak megőrzésére. Most jó alkalom adódik arra, hogy megismerkedj a jógával, meditációval. Legalább naponta fél órát szánj arra, hogy otthonodban félrevonulva elvégezz néhány meditációs vagy jógagyakorlatot, amelyek során nemcsak a belső feszültségtől szabadulhatsz meg, hanem hatékonyan javítja a koncentrációs képességedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!