Lifestyle

Mit fogunk nézni idén a tévében? Íme, 2021 legújabb műsorai

Összegyűjtöttük, milyen műsorokat kínál majd a két legnagyobb kereskedelmi csatorna az év hátralévő részében.

Kedvenceink visszatérnek, de új műsorokat is láthatunk majd

A nem várt pandémia 2020-ban keresztülhúzta Magyarország két legnagyobb kereskedelmi csatornájának számításait is: elmaradt és elhalasztott műsorok, vészmegoldások és különböző sikerességű próbálkozások jellemezték az elmúlt évet a tévék számára. 2021-ben azonban megújult erővel tértek vissza, új műsorokat indítottak, és még messze nincs vége! Cikkünkben összeszedtük, milyen műsorokat láthatunk majd a képernyőn 2021 további részében.

TV2

A TV2-n nemrégiben indult új sorozata, a Doktor Balaton mellett a csatorna egyik legnagyobb dobása 2021-ben, hogy két év szünet után új évaddal folytatódik a Ninja Warrior Hungary – árulta el Fischer Gáborral, a TV2 Csoport programigazgatója a SorozatWikinek. Idén érkezik a Farm VIP 2. évada is, illetve a TOTEM, amely monumentális kalandrealityként az őszi televíziós szezon egyik legnagyobb újdonsága lesz. A nagyszabású műsorok sora még messze nem ért véget, mert a sikeres első évad után visszatér a Dancing with the Stars 2. évada is.

A török telenovellák rajongóinak jó hír lehet, hogy az elmúlt évek egyik legnézettebb török sorozata, a Remények földje 3. évada még az idén képernyőre kerül. A sorozatot azért kellett szünetre küldeni a 2. évad után, mert majdnem utolérte a törökországi vetítéseket. A folytatás jogai továbbra is a csatornánál vannak, így biztosan folytatódik a sorozat, a pontos időpont viszont attól függ, hogy a többi délutáni sorozat meddig fog tartani.

Érdekel mit nézhetsz idén az RTL Klubon? A válaszért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...
Lifestyle