Lifestyle

Március havi egészség horoszkóp: Az Oroszlánt ágynak dönti egy vírus vagy más betegség.

A Szüzet háztartási baleset érheti. Íme, márciusi előrejelzésünk!

III.21. - IVI.20.

Kos

A hónap első felében az uralkodó bolygód a Mars az Ikrek jegyében halad. Ez túlzott idegességre, türelmetlenségre sarkallhat téged. Itt az ideje, hogy ebben a hónapban kissé lassíts a tempón. Fordíts nagyobb figyelmet pihenésre és a harmónia megteremtésére. Gondold végig, mennyire élsz egészségesen, megadod-e a testednek, lelkednek azt, amire szüksége van. Ebben a hónapban az egészséges napi rutin kialakítása és az érzelmi harmónia megteremtése a legfontosabb.


IV.21. - V.20.

Bika

Az elfojtott érzelmek, indulatok előbb-utóbb utat törnek maguknak és akkor már sokkal kevésbé irányíthatóak. Ezért jó mindig aktuálisan megoldani egy-egy helyzetet. Most szembesülhetsz azokkal a problémákkal, amelyeket eddig elrejtettél, elfojtottál. A hónap első felében próbálj meg többet mozogni, hogy minél többet legyél friss levegőn. A tavasz számodra mindig a legalkalmasabb időszak, hogy meggyógyíthasd a testedet-lelkedet és új, egészségesebb életet alakíts ki magadnak.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A hónap első felében érdemes lelassulnod! Próbáld meg jól érezni magad a bőrödben, találd meg a belső békédet. Ha van egészségügyi problémád, amelyre eddig nem találtad meg a megoldást, akkor most légy kitartó a probléma orvoslásában. A hónap utolsó időszakában sokkal érzékenyebb lehetsz, ezért fontos, hogy tudd kezelni a hangulatváltozásaidat mert ezek egy idő után komolyabb testi tünetekben is megnyilvánulhatnak.

VI.22. - VII.22

Rák

Nagyon valószínű, hogy ebben a hónapban nem a saját egészséged miatt fogsz aggódsz, hanem talán egy szeretted küzdhet testi vagy lelki betegséggel és nagy szüksége lehet a támogatásodra és gondoskodásodra. Pedig most fontos lenne, hogy magadra is kellő figyelmet szentelj, de hajlamos lehetsz elhagyni magad és a végsőkig elkeseredni. Meg kell tanulnod bízni magadban, és a saját erődben. Ez az időszak megtanít küzdeni,és nem csak magadért, hanem másokért is!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Nagy valószínűséggel márciusban egy vírus vagy egy kisebb betegség váratlanul ágynak dönthet. A házilagos gyógymódok helyett inkább keresd fel az orvosodat, és ne sajnáld magadtól a pihenést. A tested mindig jelez, ezért ne feszítsd túl a húrt, hanem figyelj a jelzésekre! Nagy tehetséged van ahhoz, hogy bármilyen helyzetből felállj, de ehhez most muszáj lelassulnod, hogy a tested regenerálódhasson.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Balesetveszélyes ez a hónap számodra, amikor még az is könnyen elképzelhető, hogy az otthonodban ér egy váratlan kisebb baleset. Ezért nagyon fontos, hogy ne kapkodj, idegeskedj, inkább légy sokkal óvatosabb! A gyomrod is érzékenyebb, ezért esetleg időszerű lenne egy böjt vagy diéta, de a legfontosabb: ne egyél csak azért, hogy levezesd a stresszt és az idegességet. A tavasz mindig kedvező időszak egy kis böjtölésre, megtisztulásra.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Márciusban az egészséged megőrzése érdekében változtatnod kell az életmódodon, ami most sokkal könnyebben fog menni, mint gondolnád, csak el kell szánnod magad. Ez a hónap különösen aktív, ingergazdag időszakot jelez, hiszen itt a tavasz. Használd ki, iktass be minél több mozgást, lehetőleg a friss levegőn. Töltsd fel a vitaminraktáraidat, alakítsd át az étkezési szokásaidat. Jó ötlet lehet ehhez egy szakértőt segítségét kérned!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ebben a hónapban az egészséged megőrzése állhat a középpontban. Mindennél fontosabb, hogy ne sajnálj magadtól semmit. A jövőben csak akkor tudsz aktívan élni, ha rendben van az egészséged és a maximumot tudod nyújtani az életed összes területén. A fogaidra, csontjaidra és az ízületeidre fordíts nagyobb figyelmet, mert ezzel megelőzheted, hogy a későbbiekben nagyobb problémák adódjanak.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Tanuld meg kezelni a konfliktusokat, ahelyett, hogy magadban rágódnál egy-egy problémán. Bátran nézz szembe velük! Ez az első lépés, amely közelebb visz ahhoz, hogy megtaláld a megoldást a hangulatingadozásodra, amely megkeserítheti ezt a szép tavaszi hónapot. Jó hatással lehet rád, ha egy közeli barátodnak kibeszélhetnéd azokat a dolgaidat, amelyekkel nem tudsz mit kezdeni. De ha semmiképpen nem boldogulsz, ne félj felkeresni egy szakembert!


XII.22. - I.20.

Bak

Március hónapban nagyon fontossá válhat a testmozgás számodra. Az elnyomott energiák elfojtása, stresszt vagy akár depressziót és motiválatlanságot válthatnak ki belőled. Ahhoz, hogy ezt elkerüld, nagy szükséged van a rendszeres és intenzív testmozgásra, amellyel a megfelelő mederbe terelheted ezeket az energiákat. Sokszor vagy bezárva a saját magad köré emelt falak közé, de itt az ideje, hogy lerombold ezeket!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ebben a hónapban különösen érzékeny lehetsz, és idegrendszered teljesen ki lehet merülve. Érdemes most figyelned a testedre, ami mindig jelez, figyelmeztet, ha veszélyben érzi magát. Ha ezt elmulasztod, akkor könnyen előfordulhat, hogy egyik pillanatról a másikra alakulhat ki olyan helyzet, hogy orvosi segítségre lehet szükséged, akár még műtéti beavatkozásra is sor kerülhet. Nagy természetkedvelő vagy, és mivel itt a jó idő, érdemes lenne több mozgást beiktatni, vagy sétát a friss levegőn, ami mindig nyugtató hatással van rád.


II.21. - III.20.

Halak

Ebben a hónapban egymást követik az embert próbáló stresszes helyzetek az életedben. Ezért elkerülhetetlen lesz, hogy elegendő időt szánj a pihenésre és a feltöltődésre. Talán még álmatlanság is kínozhat, amely már erőteljes jelzés a szervezetedtől, hogy komoly bajok lehetnek. Ha magadtól nem teszed meg, akkor talán a sors fog közbelépni és talán egy betegség formájában fog pihenésre kényszeríteni!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A nyolcvanas években kezdte szárnyait bontogatni, igazi aranykora viszont a következő évtizedre esik, amikor nemcsak modellként, de televíziós- és filmszínésznőként is krediteket szerzett magának....
Utazás
Kevesebb csapadékkal, de kifejezetten zord, barátságtalan hideggel folytatódik a hét.
Sztárok
Hugh Jackman az egész világon óriási elismerésnek örvend, tehetségét már számos nagysikerű mozifilmben bebizonyította, vonzó külsejének köszönhetően pedig a nők körében is rendkívül népszerű. Jogosan...