Május havi karrier horoszkóp: legyünk nyitottak az új lehetőségekre

Remek lehetőségekkel kecsegtet a március, új kapuk nyílnak meg, több állás között válogathatunk majd. Íme májusi előrejelzésünk!

III.21. - IV.20.

Kos

Az igazságérzeted nagyobb lesz a szokottnál ebben a hónapban, amit a főnököd nem mindig vesz jó néven. Nagyon sok múlhat most a stílusodon és azon, hogy képes vagy-e észérvekkel alátámasztani az igényeidet. Május jó lehetőséget tartogat arra, hogy tanulj valamit, amit mindig is szerettél volna, de eddig nem volt hozzá kedved vagy lehetőséged. Egy új nyelv nagy lehetőségeket és távlatokat nyithat meg számodra, függetlenül attól éppen hány éves vagy.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Ha munkáról vagy pénzról van szó, most érdemes a megérzéseidre hallgatnod, mert az ösztöneid most megsúghatják, hogy merre van a helyes irány. Előfordulhat, hogy egy barátodtól vagy ismerősödtől jutsz olyan információ birtokába, amellyel bebiztosíthatod az anyagi helyzetedet. A hónap utolsó felében egy váratlanul felbukkanó lehetőségre gondolkodás nélkül azonnal mond igent. Május hónap sok lehetőséget tartogat számodra, hogy rendbe tedd anyagi helyzetedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ebben a hónapban nagy terveket dédelgethetsz, azzal kapcsolatban, hogy magad mögött tudhasd az anyagi problémáidat. Mielőtt hirtelen felindulásból bármibe belevágnál érdemes lenne terveket készítened a kivitelezést illetően, akár a hónap végére beérhetnek korábbi erőfeszítéseid. Még akár az is megeshet, hogy olyan pénz üti a markodat, amelyért nem kellett megdolgoznod. Legyél nyitott az új lehetőségekre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Május hónapja számodra az óvatosságról és megfontoltságról szól, mind a munka, mind az anyagiak területén. Amennyiben éppen állás változtatáson gondolkodsz vagy nincs állásod, most olyan lehetőséget sodorhat az utadba az élet, amelyről álmodni sem mertél. Lelkesedésedben ne feledkezz meg arról, hogy az apróbetűs résznek is szentelj kellő figyelmet. Ami most szépnek és ígéretesnek tűnik, lehet, hogy a későbbiekben lidércálommá válik.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ez a hónap kiemelkedő lehetőségeket tartogat arra, hogy fontos üzleti megbeszéléseket, tárgyalásokat hoz tető alá. Most remekül tudod a munkában és a pénzügyeidben képviselni a saját érdekeidet. Nálad minden fejben dől el, tehát nagyon fontos, hogy bízz magadban. A hónap utolsó hete adja a legjobb lehetőségeket, használd ki ezt a nagyszerű időszakot.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Nem adják könnyen a sikert, a hosszú kitartó munka viszont mindig meghozza az eredményt. Ha vállakozásod van, a hónap közepén legyél sokkal óvatosabb és körültekintőbb, ne hagyd, hogy a szép ígéretek tévútra vezessenek. Ha alkalmazottként dolgozol, akkor az előrelépéshez előfordulhat, hogy továbbtanulás, nyelvtanulás szükségeltetik, érdemes ezen komolyan elgondolkodnod, mert nagyot léphetsz előre, a fejlődés lehetőségét mindenképpen tartsd szem előtt.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Májusban jó lehetőséged adódik arra, hogy állást változtass, erre még akkor is sor kerülhet, ha a meglévő munkahelyeden jól érzed magad. Megtalálhat egy remek lehetőség, amit kár lenne kihagynod és a jövőd szempontjából sokkal biztatóbb jövőképet kínálhat. Lehetnek nagyszabású terveid, de a megvalósításukban legyél kicsit aprólékosabb, meggondoltabb. Nem minden arany, ami fénylik ezt tartsd észben ebben a hónapban.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ebben a hónapban minden azon múlik képes vagy-e összehangolni a saját elképzeléseidet másokéval. Képes vagy-e együttműködni, kompromisszumot kötni. Ami most nem megy, esetleg folyamatosan akadályokba ütközöl azt ne erőltesd, engedd el. a munkádban másként alakulhatnak a dolgok, mint ahogyan azt szeretnéd, a lehetőségeiddel és a határaiddal mindig legyél tisztában.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ebben a hónapban a régi üzleti ügyeidet teheted rendbe, a következő hónapban már az égiek az új dolgok elindítását támogatják. Most semmit ne kockáztass, próbálj meg biztosra menni. Elõfordulhat, hogy egy váratlan helyzetben szükséged lehet a megtakarításaidra, ezért próbálj meg okosan gazdálkodni a pénzeddel. Sokszor lesz szükséged arra, hogy a sarkadra állj. Csak így érheted el az anyagi biztonságot hosszú távon.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Fontos anyagi kérdésekben ne dönts a hónap első hetében, a hónap közepén pedig fektess több energiát a kapcsolatépítésre, szerződések aláírására, mert ez remek időszak az ilyen jellegű tevékenységek lebonyolítására. De a munkakeresésre, új projektek elindítására is a május a legkedvezőbb. Érdemes megvizsgálnod, hogy szereted-e a munkádat, mert a égiek támogatnak a továbblépésben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Májusban több váratlan és különleges lehetőség is adódhat, ha túl nagynak érzed a kockázatot, fogj össze másokkal. A hónap vége hozhatja a legnagyobb üzleti lehetőségeket, addig a kapcsolati rendszered és a hited a legjobb befektetés, ezek segytségével most bármit elérhetsz. Használd ki a kommunikáció minden formáját ebben az időszakban, a kapcsolataid most különösen sokat segíthetnek neked.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Május fontos időszak lehet a számodra, mert most érezheted leginkább, hogy tehetsz a jövőd alakulásáért. Most nemcsak megtörténnek veled a dolgok, hanem aktívan részese lehetsz az életed alakulásának. A hónap közepe kifejezetten alkalmas rá, hogy végre reálisan lásd a lehetőségeidet és ennek alapján hoz meg fontos döntéseket. Arra viszont ügyelj, hogy bármennyire is szívesen kockáztatnál, maradj "biztonsági játékos".

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak