Május havi egészség horoszkóp: figyeljünk oda jobban a táplálkozásunkra

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra ez a hónap egészség terén! Íme március havi előrejelzésünk!

III.21. - IV.20.

Kos

Május egy aktív időszakot jelez előre, extra feladatokkal és teherbírással. Ahhoz, hogy bírd ezt az iramot, kell az állóképesség, az ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag táplálkozás és főképpen a rendszeres testmozgás szinte elengedhetetlen. Feszültség ellen a legjobb a sport, elég napi fél óra, a lényeg a rendszerességben van. Két dolog segíthet neked, ha bárilyen problémád van. Egy cél, amiért érdemes élni és a hit, hogy bármilyen helyzetből talpra tudsz állni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Májusban itt az ideje, hogy megpróbálj jobban odafigyelni a saját szükségleteidre és a kezedbe vedd a sorsod irányítását. Gondold végig, mi az az életforma, ami igazán örömet okozna és láss hozzá a kidolgozásához. A Bak jegyében járó Plútó és Jupiter a kitartásodat és teherbíró képességedet megnöveli. A Nyilas és Kos jegyű emberek most különösen nagy szerencsét jelenthetnek neked, komoly segítséget adhatnak az életed megreformáláshoz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Legyél egy kicsit céltudatosabb, ha elhatározol valamit, akkor tartsd is magad hozzá. Ha változtatni szeretnél a napi rutinodon, szokásaidon, az egészségedhez való hozzáállásodon, akkor most megteheted, a Bak jegyében járó Plútó biztosítja a kitartást, a gyökeres változtatásokhoz. Az étrended legyen változatos, a sok folyadék is fontos. A legtöbb problémád Májusban pszichés eredetű, ha sikerül megkeresned az okot, akkor kezelhetővé válik.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Kifogást mindig találni arra, hogy mit miért ne csinálj, de sokkal jobban jársz, ha tudatosítod magadban, hogy saját magad felelsz az életedért és főképpen ezen belül az egészségedért. Ha ezt észben tartod, akkor innentől már tudni fogod, hogy mikor mit kell tenned. Ne hagyd, hogy a hangulatod irányítsa az étkezésedet. Legyél egy kicsit tudatosabb és visszafogottabb. Májusban lesz időd gondolkodni, hogy rátalálj azokra a megoldásokra, amelyek új, pozitív energiával tölthetnek fel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ebben a hónapban sokkal jobban figyelj a saját vágyaidra, az apró örömökre, az egyszerű, de jó érzéseket kiváltó élményekre. Ha a testi vagy lelki egészséged érdekében változtatni szeretnél valamin, most nagyon jó lehetőségeid adódnak erre. Februárban a bolygók támogatnak téged abban, hogy a kezdeti lelkesedésed hosszú időn át is kitartson. Étkezésedben most a könnyebb ételek előnyösebbek, több zöldséget és gyümölcsöt próbálj meg beiktatni a napi étkezésedbe.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ha nem sajnálod a magadra fordított időt, ha figyelsz a saját örömeidre, vágyaidra, sokkal boldogabb lehetsz, amit a környezeted, szeretteid is értékelni fognak. A hónap tökéletesen alkalmas fontos döntések meghozatalára az egészségeddel kapcsolatban. A testi egészség alapja a lelki harmónia. Ahhoz, hogy ezt megtaláld, abba kell hagynod az örökös aggodalmaskodást és meg kell tanulnod, hogy voltaképpen minden épp úgy van jól, ahogy van.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Rengeteg indultatot, elfojtott érzelmet, félelmet hordozol magadban. Ha nagyon felgyűlnek, már csak a robbanás vagy betegség formájában tudnak a felszínre törni. Próbáld meg folyamatosan tudatosítani és elengedni őket. Intenzív hónapra számíthatsz, tudatosan kell visszafognod magad minden túlzástól, mértéktelenségtől. Cserébe viszont bármire képesnek érezheted magad és ez az önbizalom rengeteget segít neked.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A testi-lelki harmónia alapja, hogy tisztában legyél azzal, hogy mikor mire van szükséged. Figyeld a tested jelzéseit, megmutatja miből mennyit egyél, mikor mozogjál, mennyit pihenjél. A helyes mérték megtalálása, az aktív és passzív időszakok egyensúlya most nagyon fontos. Próbálj meg minél többet a friss levegőn lenni, ez sokat segíthet a kedélyállapotodon. Az étkezéseddel is legyél körültekintőbb, most könnyen felszedhetsz egy-két plusz kilót.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Az egészséged megőrzésére most kiemelt figyelmet szentelj ebben a hónapban, mert nagy az esélye, hogy egy betegség átmenetileg kivonhat a forgalomból. Ha nem szoktál lázas lenni, akkor könnyen előfordulhat, hogy most megtapasztalhatod. Inkább vegyél vissza a lendületből és az egészségedre szentelj nagyobb figyelmet, minden más meg fog várni. Kivételesen aktív hónap elé nézel, ezért most különösen fontos, hogy mindig elég időt szánj a pihenésre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

A teljesítménykényszer nagyon fárasztó tud lenni, nemcsak fizikailag, hanem lelkileg, mentálisan is. Tanuld meg átadni magad egy-egy pillanatnak, meglátod mennyire fel tudsz majd töltődni. Keresd meg, mivel tudnád boldogabbá, szebbé és izgalmasabbá tenni a mindennapjaidat. A vágyad és a lehetőséged is kinyílik arra, hogy nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb legyen az életed.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Nagyon fontossá válhat a testmozgás beiktatása ebben a hónapban, ugyanis az elfojtott energiák visszafojtása, előbb-utóbb valamilyen formában felszínre törnek. Hogy ezt elkerülhesd, szükséged van a rendszeres és intenzív testmozgásra, amellyel a megfelelő mederbe terelheted ezeket az agresszív energiákat. Nem ártana oda figyelned a tested állapotára, ha valamilyen függőségtől szenvedsz, gondold végig, hogy miért van rá szükséged.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Májusban sokkal több stressz érhet, mint általában. Az lenne most az egyik legfontosabb feladatod, hogy megtanuld a konfliktusokat kezelni. Ha nem vállalod fel ezeket, akkor a tested jelezni fog, akár szédülés, fülzúgás és egyensúlyhiány problémáid is lehetnek. Meg kell tanulnod lazítani, vedd észre, mennyi szép dolog van az életedben, a világ nem tökéletes, de tele van csodálatos meglepetésekkel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak