Gigászi gond van a magyar zsemlével – meglátjuk, ezután is beleteszed-e a kosaradba a boltban

Alaposan átgondolják a magyarok, hogy milyen péktermékeket tesznek a kosarukba. Akárhogy szeretnénk, a kenyér, és sokak kedvence, a zsemle árában nem lesz érzékelhető a változás pozitív irányban.

Megmutatjuk, hogy mire kell számítani, és miért történik ez

A végleges adatok szerint nem gyorsult és nem is lassult az infláció az Európai Unióban, viszont a szolgáltatások ára emelkedett. Abban biztosak lehetünk, hogy a nyaralás nem lesz olcsó mulatság, de a többség így sem akar lemondani róla.

A családok ha tehetik, ezt az összeget máshol spórolják össze, például nem vesznek haszontalan dolgokat a boltban. A pékárukat azonban nem igen sorolhatjuk ide, köztük a magyarok egyik nagy kedvencét, a zsemlét sem.

A galériánkban megmutatjuk, hogy mi történik, és miért nem akar csökkenni a péktermékek ára!

Vár rá nagyon a vásárlóközönség, hogy csökkenjen a péktermékek ára. Miért számíthatnának erre? Nos, mert sütőipar egyik fő alapanyagának számító liszt ára végre jelentősen csökkent.
Kattints a további képekért!

Megvenni sem túl jó, de ha fogyasztod őket, az még rosszabb. A családunkat is megpróbálhatjuk leszoktatni ezekről a termékekről, de nem lesz könnyű, ha szeretik ezeket az élelmiszereket.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
A kelet-oroszországi Jakutföld lakói találtak rá anno a fagyott 44 ezer éves farkasra. Az állatot így kiváló állapotban vizsgálhatták meg a kutatók.
Fashion&Beauty
Idén újra divatba jöttek az egyrészes fürdőruhák, Sydney Sweeney pedig le is csapott néhányra, amelyek tökéletesen mutattak irigylésre méltó alakján.
Sztárok
Kihirdették a Szentkirályi Tehetségprogram három nyertesét, amelyben ezúttal női sportolók diadalmaskodtak. A szakmai zsűri a 14-18 éves fiatal sportolók közül választotta ki azt a hármat, akiknek a...