Vigyázat, extra cuki tartalom: 4 éves kisfiú álmát váltotta valóra a magyar rendőrség

Nézzétek meg a videót, mi megkönnyeztük.

Cuki tartalomra figyelmeztet a rendőrség

A magyar rendőrség már többször tanúbizonyságát adta, hogy a bűnüldözés és a közbiztonság védelme mellett a segítségnyújtásban is jeleskedik, ráadásul nem ritkán kedves, vagy éppen vicces gesztusokat tesznek, mint például mikor az év elején a Facebook-oldalukon zseniálisan reagáltak a meteorológiai szolgálat elnézés-kérésére.

Csütörtökön szintén a Facebookon tettek közzé egy bejegyzést, amiben az egyik legkedvesebb elfoglaltságuknak hódoltak, mégpedig hogy mosolyt csaljanak egy gyermek arcára. A posztból kiderül, hogy egy mozgáskorlátozott kisfiú, Jenei-Szabó Julien édesapja kereste meg őket, hogy 4 éves fia imádja a rendőröket, és mekkora boldogság lenne, ha találkozhatna igazi rendőrökkel.

A család Írországban él, de Julient a szülei rendszeresen hozzák fejlesztésre a solymári Borsóházba. Mártonhegyi Milán r. főtörzsőrmester, és Vincze Lilla r. törzsőrmester volt az a két szerencsés rendőr, aki találkozhatott a családdal.

„Nézzétek meg a videót, mi megkönnyeztük” – zárja a rendőrség a bejegyzést, és mást mi sem tudunk hozzátenni. Íme, a videó:

Sokan a közösségi médiában látják a jövőt, és ezért képesek lennének feladni a jelenlegi munkahelyüket is.

Leadfotó: facebook.com/BRFK-Információs-Portál-1625295504364187

Oldalak