Így vernek át a boltokban a gyártók – a magyar kormány most bevezeti a szigorítást

Lehet észre sem vetted, de a Győri édesnél, és a Balaton szeletnél is bevetették ezt az átverést a gyártók.

Érkezik a szigorítás

Régebben még kikapcsolódás is lehetett lemenni a boltba Magyarországon, és körbenézni, hogy milyen újdonságot találjunk magunknak reggelire, ebédre, vagy éppen vacsorára.

Most már a többség csak azt figyeli, hogy ne hagyjon ott rengeteg pénzt a végén, így csak a legalapvetőbb alapanyagokat vásárolja be, persze ezekből is kevesebbet, mint régen. Az infláció miatt érezhetően vissza is esett a boltok forgalma.

Mostanság még az is meg szokta nézni az akciós újságot, aki eddig mindig a sarokba dobta. Közben a gyártók is elkezdtek trükközni, de mivel ejtenek át minket, és hogyan akar ez ellen fellépni a magyar kormány? A galériánkból minden kiderül!

Lehet sokan észre sem vették, de a Pénzcentrum anno felhívta a figyelmet arra, hogy például a Győri édes keksznél, a Balaton szeletnél, vagy éppen a Babaszappannál is volt trükközés.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Az eggs benedictet sokan elkészítenék néha otthon villásreggelire, de amikor megtudják, hogy például buggyantott tojás kell hozzá, az mindenkinek a kedvét el szokta venni.
Sztárok
ByeAlex nem rejtette véka alá, hogy utálta ezt az állást, és a főnökével sem jött ki túl jó. Már a barátai is tudják róla, hogy van, amikor nem szabad hozzászólni.