Lifestyle

Ez mindent megváltoztathat: új infók derültek ki Madeleine McCann eltűnésének ügyében

15 év után pont kerülhet a Madeleine McCann ügy végére. Meglehet az elegendő bizonyíték ahhoz, hogy végre bíróság elé állítsák az eltűnt kislány elrablásával gyanúsított Christian Brücknert.

A Maddie-ügy

Madeleine McCann nevét 2007-ben ismerte meg a világ, amikor az akkor majdnem négyéves brit kislány az év májusában eltűnt a portugáliai Praia da Luz üdülőhely egyik apartmanjából. Szülei állítása szerint Madeleine-t egy földszinti hálószobában hagyták kétéves testvéreivel, míg szülei egy az apartmantól 120 méternyire lévő étteremben ettek. A szülők felváltva ellenőrizték a gyerekeket nagyjából óránként, de este 10-re Maddie-nek nyoma veszett, az ablak pedig tárva nyitva állt.

Az üdülőkomplexum személyzete és vendégei másnap hajnali 4:30-ig keresték a kislányt, a nyomozás pedig kisebb-nagyobb megszakításokkal azóta is tart, az elmúlt években pedig időről időre újabb fejlemények látnak napvilágot.

Már hosszú ideje egy ismerten pedofil férfi, Christian Brückner az ügy elsőszámú gyanúsítottja, aki Madeleine eltűnésekor szintén a közelben tartózkodott, valamint egyéb bizonyítékok is előkerültek, amelyek arra utaltak, ő lehet a tettes – igaz, eddig ezek egyike sem volt elegendő a vádemeléshez. A kislánynak azóta sem bukkantak a nyomára, Brückner azonban egy másik bűncselekmények miatt (egy 72 éves asszonyt erőszakolt meg Praia da Luzban 18 hónappal Maddie eltűnése előtt) jelenleg is hétéves börtönbüntetését tölti, a nyomozók pedig reménykednek benne, hogy még azelőtt bíróság elé állíthatják a McCann-ügyben, hogy szabadlábra kerülne. Ez lehet, hogy hamarosan meg is történhet, ugyanis új fordulat állt be az ügyben.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.