A szemétszállító észrevette, hogy valami mozog az egyik zsákban - Kinyitotta, és köpni-nyelni nem tudott

Philadelphiában a szemétszállítók éppen a hulladékot gyűjtötték össze az utcákon, és rakodták be az autóba: ugyanazt csinálták, mint mindig, és úgy hitték, ez a nap sem fog különbözni a többitől. Tévedtek. Egyikük észrevette, hogy valami mozog az egyik szeméttel megtömött zsákban.

Kidobták a cicát

Amikor kinyitották, amellett, hogy nagyon meglepődtek, úgy érezték, a szívük is megszakad: a sok kidobott holmi közül egy aprócska cica nézett vissza rájuk. Ahogy magukhoz tértek a sokkból, azonnal kiemelték a szegény párát.

Miután megetették, és egy kicsit rendbe tették, el is nevezték: a macska Grundgetta lett - aki nem lenne tisztában vele, Grundgetta a Szezám utca címet viselő népszerű sorozat egyik karaktere, aki a nem túl tiszta Oscar barátnője volt. A cica ezután a Providence Animal Centerhez került, ahol elhalmozták szeretettel, és csak arra várt, hogy gazdija legyen.

Néhány nap múlva a szemétszállítók remek híreket kaptak a szervezet egyik képviselőjétől: Grundgettát örökbe fogadták, és boldogabb nem is lehetne!

A cicáról megható videó is készült: a második oldalon megnézheted!

Fotók: viralnova.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!