Ezek a legrosszabb tulajdonságaid csillagjegyed szerint - Változtass a sikerért

Csillagjegyünk szerint vannak bizonyos alapvető tulajdonságaink, amelyek könnyen fejleszthetőek, vagy éppen leküzdhetőek. Te tudod, hogy melyek a tieid? Mutatjuk! Kezdj el dolgozni magadon, hidd el nem fogod megbánni!

KOS

Túlságosan heves vagy és spontán, így gyakran elhamarkodsz néhány döntést, ami kicsit több átgondolást igényelnek. A konokságoddal elképesztő lehetőségekről csúszhatsz le, így jobb lenne, ha néha engednél egy kicsit. Kerülnöd kell az agresszió minden formáját, ebbe a verbális kommunikáció és a lelkiterror is beletartozik. Lobbanékony vagy és mindig csak a saját érdekeid tartod szem előtt.

RÁK

Érzékeny vagy, szeszélyes és naiv. Ha egy kicsit megpróbálsz racionálisan gondolkozni, akkor hidd el, hogy megkönnyíted az egész életed. Szeretsz beleavatkozni mások életében és mindenkinek megmondani a tutit, de először hidd el, hogy a saját házad táján kellene sepregetned, hiszen ott sincs mindig kolbászból a kerítés.

BIKA

Nagyon mérsékelten élvezed az életet. Próbálj meg néha egy kicsit lazítani és engedd el magad. Szívesen adsz és segíten másokon, ám fogd vissza ezt egy kicsit, ugyanis jóhiszeműséged miatt gyakran kihasználnak az emberek és nem segítenek rajtad, ha te kerülsz pácba.

IKREK

Próbálod mindig kerülni a konfliktusokat, ám jobb ha néha egy-egy vitába beleállsz és megvéded végre magad. Átgázolnak sokszor azokon az embereken, akik nem mernek nemet mondani, vagy nem állnak ki a saját érdekükért. Jobban teszed, ha nem mindig csak kívülről szemléled a saját életed.

Lapozz a részletekért!

Fotó: Pixabay

Oldalak