Lifestyle

Ezek a legrettegettebb sorozatgyilkosok csillagjegyei: Szörnyeteggé váltak, de vajon van köze ehhez a horoszkópjuknak?

Tudod, hogy az FBI-nak van egy egész csapata, amelyik a gyilkosok pszichológiai profilozásával foglalkozik? Nos, lehet, hogy az asztrológiát is be kéne építeniük a módszertanba. Olcsóbb és bizarrul pontos, hiszen mint kiderült, hogy néhány sorozatgyilkosban asztrológiailag sok közös vonás van.

Mindent megmagyarázna?

Az asztrológiában a 12 csillagjegyet három csoportra osztják, amit modalitásnak neveznek. Minden jegy vagy fix jegy, vagy változékony jegy, vagy kardinális jegy, és minden egyes modalitáshoz más-más személyiségjegyek tartoznak. És kiderült, hogy a jegyek modalitásának van némi köze a gyilkossághoz.

Az Ikrek, a Szűz, a Nyilas és a Halak úgynevezett változékony jegyek, ami azt jelenti, hogy jegyük egy évszak végére esik (az Ikrek a tavasz végére, a Szűz a nyár végére, a Nyilas az ősz végére, a Halak pedig a tél végére). Még 2008-ban egy Jan Ruis nevű holland statisztikus közel 300 sorozatgyilkos születési horoszkópját vizsgálta meg és megállapította, hogy a sorozatgyilkosok gyakran akkor születnek, amikor az égi tényezők változékony jegyekben állnak. Nemrég, 2022 októberében Lauren Elaine Skirvin TikToker TikTokot készített ugyanerről a statisztikáról. "A Szűz jelenik meg a legtöbbször. Ez őrület" - mondta. Mik tehát ezeknek a változékony jegyeknek a jellemvonásai? Nos, arról ismertek, hogy alkalmazkodóképesek és eszeveszetten hektikusak. Olyanok, mint a kaméleonok, akik egész életük során epizodikus változásokat élnek át. Ha ezt kombináljuk ezeknek a jegyeknek az energiáival és személyiségével, akkor megvan a receptje annak, hogy az emberek kettős életet éljenek. Beszéljünk még a változékony jegyekről.
Kattints a további képekért!

Forrás: Cosmopolitan Fotó: GettyImages

Oldalak

Lifestyle
Utazás
December 10-től érvényes a MÁV–Volán-csoport új 2023/2024-es menetrendje, amely számos vonalon érinti a vasúti és a helyközi autóbuszos közlekedést, továbbá a HÉV-eket – közölte közlekedési társaság...
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre már is rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.
Christmas
Az Időkép új térképe megmutatja, jelen állás szerint mekkora az esélye annak, hogy fehérbe borul a táj a lakóhelyeden karácsonykor.