Lifestyle

Többet ésszel mint erővel: 5 egyszerű tipp, ami észrevétlenül karcsúsít

Nem kell hozzá semmilyen eszköz vagy kondibérlet, elég, ha van egy kényelmes cipőd és bárhol, bármikor végezheted az "edzést".

Testmozgás

A rendszeres mozgás fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni, ám sokaknak sajnos gondot okoz az, hogy akár heti többször (vagy csak egyszer is) eljárjanak edzőterembe. Van azonban egy olyan mozgásforma, amiről nem is hinnénk, mennyit segíthet a tökéletes alak elsajátításában. A gyaloglással rengeteg kalóriát égethetünk el anélkül, hogy megerőltetnénk magunkat vagy valamilyen lehetetlen pózt kéne felvennünk. Akár már ez a fizikai aktivitás is képes lehet az endorfin termelésére az agyban, ami pedig segíthet abban, hogy boldogabbnak érezzük magunkat. Ha most azon gondolkozol, hogy mikor van neked időd sétálgatni, mutatunk pár tippet, hogy hogyan tudod beépíteni a mindennapjaidba anélkül, hogy borulna a napi rutin.

Részletek a galériában!

1. Parkolj távolabb az autóddal: ez a módszer lehetővé teszi, hogy ha csak pár száz métert is, de gyalog tegyél meg a munkahelyedig.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Éveken át várták magyarok milliói, hogy mikor jön már az új rész a Csillagkapuból O'Neillal, Samantha Carterrel, Teal’c-el és Daniel Jacksonnal. A 2007-ben véget ért sorozat óta drasztikusan...
Sztárok
Az egész 80-as éveket meghatározta a mára ikonikussá vált Flashdance. Töretlen sikerén nincs is mit csodálkozni, de azon már igen, hogy Jennifer Beals közel a hatvanhoz még mindig úgy fest, mint egy...
Home&Design
Ha figyelemmel kíséred az aktuális trendeket, valószínűleg hallottál már a hableányos színek, minták népszerűségéről, amely ezúttal már a lakásdekorálás elemei közé is beférkőzte magát.