A nyár legfinomabb sárgabaracklekvárját főzheted: ennyi csak a titka

A sárgabaracklekvár az egyik legfinomabb édes ízélményt adja, viszont akkor a legzseniálisabb, ha házilag készül el – ehhez pedig elárulunk egy szuper praktikát.

Pikk-pakk meg lehet csinálni

A magyar konyhákban a szilva és az eper mellett a sárgabarackból készült lekvár is kiemelt helyet foglal el, hiszen akár süteményhez, palacsintához, fagylalt mellé, de akár édes főételhez kínálva, ez a finomság tökéletes kiegészítő lehet. Az elkészítése során számos receptvariáció közül választhatunk, így mindenki megtalálhatja a kedvére valót, azonban érdemes egy bizonyos tippet górcső alá venni, ami alapvetően csak 3 összetevőt igényel, ráadásul még a zselésítő és a tartósítószer is kihagyható a folyamatból. Galériánkban eláruljuk, hogyan érdemes nekikezdeni a nyár slágerének, vagyis az egyik legfinomabb lekvárnak:

Akik még sosem főztek lekvárt, azt szokták gondolni, hogy a folyamat bonyolult és macerás, azonban ez koránt sincs így, sőt: pofonegyszerű dologról van szó, ráadásul csupán 3 alapanyagra van szükség.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Forrás: Bors

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
A színésznő szeptember 13-án vendégeskedett Drew Barrymore talkshowjában, ahol friss részleteket osztott meg frontotemporális demenciában szenvedő exférje állapotáról.
Lifestyle
Immár hagyományként, idén hatodik alkalommal ismeri el a Femcafe.hu azokat a női teljesítményeket, amelyek széles körben inspirálják a közönséget. Szeptember 9-én kezdetét vette a szavazás, ahol a...
Lifestyle
Kik ezek a szerencsés jegyek? Olvass tovább és kiderül!