Döbbenetesen hosszú nyelve van a lánynak, elképesztő dolgokat művel vele

Mit szokás mostanában csinálni egy ilyesmi bizarr testi adottsággal? Hát irány a közösségi média! Az orosz Radmila Juszupova videóira milliók kíváncsiak.

Rekordhosszúságú nyelv

Az Oroszország leghosszabb nyelvével rendelkező Radmila Juszupova különös testi adottságának köszönhetően szerezett magának több millió követőt a videós közösségi oldalon. A 24.hu szúrta ki a lányt, aki hivatalosan is a leghosszabb nyelvű orosznak számít: a nyelve hegyétől a fogsoráig 11,8 centiméteres, a tövéig mérve pedig 14 centiméteres.

A húszéves lány a helyi sajtónak elmondta, 11 éves volt, amikor először tudatosult benne, hogy nyelvének hossza egyáltalán nem számít mindennaposnak. 2011-ben már az orosz tévében szerepelt, és 2018-ban már hivatalosan is orosz rekordként jegyezték fel nyelvének hosszát. Most pedig a közösségi médiának hála az egész világot meghódítja. Először az Instagramon aratott nagy sikert, ahol 2017-ben csinált magának fiókot, de igazán a TikTok videómegosztón vált igazi sztárrá, ahol gyorsan több mint harmincmillió követőt szerezett, és videó rendszeresen többmilliós, nézettséget érnek el, és van olyan is, amint már több mint százmilliószor néztek meg.


Természetesen Radmila egy csomó perverztől kap obszcén üzeneteket, és ajánlatokat, de ehhez már hozzá van szokva, és nem figyel rájuk. Elmondása szerint a követőinek nagy többsége kedves ember, akik csak egy kis vidámságra vágynak.


Samantha Ramsdell immár Guiness-rekorder is lett hatalmas szájával.

Leadfotó: 123rf

Oldalak