Lifestyle

Íme a leghatákonyabb gyógyteák a szívbetegeknek

Védik a szivet és az érrendszert is.

Természetes módszer

Ha nem vagy a gyógyszerek híve, vagy éppen szeretnél valamilyen természetes támogatást nyújtani a szervezeted számára, akkor érdemes a gyógyteákhoz nyúlni, ugyanis csökkenthetik a vérnyomást, védhetik az ereket és még erősítik is a szívet. Mutatunk most néhány remek alternatívát, amelyek hatékonyak lehetnek. Lapozd fel galériánkat a részletekért!

A zöld tea szintén nagyon jót tesz a szívnek. Klinikai tesztekből kiderült, hogy csökkenti a koleszterinszintet és trigliceridek mennyiségét, gyakori fogyasztásával jelentősen visszafogható a szív-és érrendszeri megbetegedések kialakulása, illetve a kórok miatti halálozás. Antioxidáns hatású vegyületei közül legfontosabbak a flavonoidok, amik a galagonyában is megtalálhatóak.
Kattints a további képekért!

Ha úgy érzed, hogy stagnál a fogyásod, esetleg egészségesebb szeretnél lenni, akkor mindenképp próbáld ki a vízterápiát.

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A 90-es évek a ragyogásról szólt, már ami a divatot illeti. A szépségiparban is abszolút dominált a "glossy" vonal, gondoljunk csak például a szájfényekre, vagy a fényes szemsminkekre.
Home&Design
Visszaszorulóban a csomagolóanyag, hódít az újrahasznosított tasak és a mobilappos világítás.