Nem a szerecsendió az: ettől a furcsa hozzávalótól lesz istenien finom a krumplipüré
Ha így készíted a burgonyapürét a továbbiakban, akkor számíthatsz rá, hogy az egész család repetázni fog belőle, és másnapra már tuti nem marad a mennyei köretből.
Ez a titkos összetevő teszi tökéletessé
A krémes és ínycsiklandó krumplipüré sokunk kedvenc körete, hiszen a rizzsel ellentétben egy sokkal izgalmasabb és ízesebb ételről van szó, ami remekül passzol a sült húsokhoz, de a rántott zöldségekhez is. Na meg persze laktató, és elkészíteni is nagyon könnyű, ám elrontani se nehéz, ha nem figyelünk oda, és nem a megfelelő alapanyagokkal dolgozunk. A legfontosabb persze a krumpli fajtája és minősége, de az ízesítésre is érdemes időt szánni: sokan csak sóval fűszerezik, míg mások őrölt borsot vagy épp szerecsendiót is kevernek hozzá, ám nem ezektől lesz mennyei ez a köret. Galériánkban eláruljuk, mit érdemes hozzáadnod, hogy életed legfinomabb burgonyapüréjét készítsd el!
A túlzott cukorfogyasztás számos módon befolyásolhatja az életminőségedet, de ha időben felismered a jeleket, könnyedén változtathatsz az étrendeden, hogy egészségesebb és kiegyensúlyozottabb legyél.
Leadfotó: 123rf