Elsőre talán nem gondolnánk, de a tökéletes fogáshoz elengedhetetlen egy kis csipetke. Dolgozzunk össze egy tojást csipetnyi sóval, 10 dkg liszttel és annyi vízzel, hogy ruganyos, kemény tésztát kapjunk. Lisztes kézzel csipkedjünk belőle kis darabokat a forrásban levő levesbe az utolsó 5 percben – és meg is vagyunk!
5/5
Fotó: Instagram/ blissofplants
Video Horányi Juli, Tóth Vera, Mihályfi Luca: Tényleg nehezebb nőként a zeneiparban?
Elsőre talán nem gondolnánk, de a tökéletes fogáshoz elengedhetetlen egy kis csipetke. Dolgozzunk össze egy tojást csipetnyi sóval, 10 dkg liszttel és annyi vízzel, hogy ruganyos, kemény tésztát kapjunk. Lisztes kézzel csipkedjünk belőle kis darabokat a forrásban levő levesbe az utolsó 5 percben – és meg is vagyunk!