Lifestyle

Négy órán át nyírták a kutya szőrét: a végeredményre egyszerűen nincsenek szavak - Videó

Egy tibeti szuka érkezett a kutyakozmetikushoz, a szőrével azonban csak négy óra alatt boldogult a szakember. Az eredmény több okból is szótlanságot okoz a neten.

Kutya

Sokat látott már a maga mögött hagyott évek alatt a TWN.hu cikke szerint, az ontarioi Megan Pearson azonban azt állítja, ilyet még sosem. Nem csoda, hogy videót is készített a vendégéről, akinek a szőrét az elmúlt évben állítása szerint biztosan nem ápolta senki. "Nemcsak a hossza volt szokatlan, a kozmetikus szerint borzasztóan szennyezett volt, sok gondot okozott neki. Nem csoda, hogy órákon át szenvedett vele, és az sem, hogy a végeredmény igencsak látványosra sikeredett. Hogy megérte a fáradozást, ahhoz kétség nem fér" - írja a lap. A TikTok-ra töltött videó hatalmas siker a világban - igaz, több szempontból is döbbent csendet eredményez.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.