Lifestyle

Minden nap behúzza a gazdiját ez az apró kutya ugyanabba a boltba: nem hiszed el, miért - Videó

Szemtelenség a négyzeten: néhány hónapja az egész világot lenyűgözi ez a pofátlan eb. De a gazdája nem tud ellenállni neki.

Bolt

A mancsa köré tekerte a gazdáját egy kutya, aki a TikTok sztárja lett egy videónak köszönhetően. Julie Watson a közösségi oldalára posztolt egy videót, amiben megmutatta, Doris mire veszi rá minden nap - a felvételt máris több, mint kétmillióan látták. A videón jól látszik: a kutya türelmesen vár egy üzlet pénztáránál, hiszen tudja, hogy aznap (is) sikerrel járt. Az eladó máris szkenneli az árut, ezt követően pedig azt látjuk, a kutya büszkén viszi haza az újabb szerzeményét. Doris ugyanis minden nap berángatja a gazdáját a boltba, hogy vegyen neki játékot.


Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Utazás
December 10-től érvényes a MÁV–Volán-csoport új 2023/2024-es menetrendje, amely számos vonalon érinti a vasúti és a helyközi autóbuszos közlekedést, továbbá a HÉV-eket – közölte közlekedési társaság...
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre már is rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.
Christmas
Az Időkép új térképe megmutatja, jelen állás szerint mekkora az esélye annak, hogy fehérbe borul a táj a lakóhelyeden karácsonykor.