Kristályokkal kirakott Mercedes, gitár... - Csillogó luxustárgyak

Szeretnél Te is csillogást vinni az életedbe? A Swarovski teljesíti kívánságodat! A cég évek óta foglalkozik olyan termékek forgalmazásával, mint a kristályokkal kirakott mobiltelefontokok, laptopok, bukósisakok stb. Nézzük meg a legszebbeket!

Swarovski és a zene

Hangszermániások figyelem! Aki nem csak zenei tudásával akar érvényesülni, hanem megjelenésével is tündökölni akar koncertjén, annak érdemes Swarovskival kirakott gitárral kiállnia a színpadra.

Swarovski és a divat

Sok olyan ruhával, cipővel és egyéb kiegészítővel találkozunk, amit bár a Swarovski üzleteiben nem találunk meg, mégis azon márka kövei díszítik őket. Ezen darabokban úgy érezhetjük magunkat, mint a királynők és a hercegnők. Valljuk be, ki ne akarna csillogós topánkában megjelenni az utcán?

Swarowski és a technika

Ha egy partin valaki előkap egy szemet kápráztató mobiltelefont, nem kell meglepődni. A Swarovski ugyanis új külsőt kölcsönöz a különböző műszaki gyártmányoknak is. Nem kell megelégednünk a szó szerint szürke, hétköznapi mobiltelefonokkal, laptopokkal, hiszen megkaphatjuk őket drágakövekkel díszítve is.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!