Lifestyle

Ezért ne hagyd soha bekapcsolva a fűtést éjszakára: az egészséged is rámehet, ha túl meleg hálószobában alszol

Nálad is gőzerővel dolgozik a radiátor éjszakánként, mióta beköszöntött a hidegebb idő? Nos, ha igen, akkor van számodra egy rossz hírünk...

Az ideális hőmérséklet

A nappalok rövidülésével és a hideg időjárás beköszöntével beindult a fűtésszezon. Persze most még sokan igyekeznek spórolni, így több család is úgy döntött, hogy egyelőre nem kapcsolja be a fűtést. A fázósabbak azonban már most gőzerővel fűtenek, és bizony a legtöbben éjszakára is bekapcsolva hagyják a központi fűtést, ugyanis sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a meleg vagy épp forró radiátor melletti alvás egyáltalán nem egészséges, és akár komoly problémákat is okozhat. Galériánkban eláruljuk azt a három egészségügyi kockázatot, amit a bekapcsolt fűtés melletti alvás tartogathat számunkra!

A túl meleg szobában sokan sokkal nehezen tudnak csak elaludni, valamint a legtöbb ember az éjszaka közepén többször is felébred arra, hogy melege van és izzad, ez pedig egyáltalán nem egészséges. A Sleep Foundation szerint az ideális hőmérséklet a hálóban 15,6 és 20 fok között van, ez a tartomány az, melyben remekül lehet szundikálni és még egészséges is.
Kattints a további képekért!

Következzen 6 igazi túlélő szobanövény, amit bátran elhelyezhetsz a fürdőszobában, nemhogy nem sínylik meg a nedves környezetet, egyenesen burjánzásnak indulnak majd.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.
Sztárok
Peller Mariann háziasszonyként csatlakozott az Anya jól van (?) konferenciánkhoz, melynek során számos kulcsfontosságú kérdésben hallgathattunk végig szakmai előadásokat, beszélgetéseket. Az...
Sztárok
Nincsenek túl fényes kilátásai Harry hercegnek a családjával való kibékülése kapcsán, egy szakért szerint viszont lenne egy megoldás, ami segíthet.